Keanu Reeves sosem látott otthona

0 darab hozzászólás

Keanu Reevest mindannyiunk Neoját, azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni, nem úgy, sosem látott otthonát, ahova most kalauzollak el, és ami garantáltan meg fog lepni.

Sokan már azt sem értik, hogy azzal a szerénységgel és alázattal, ami magánemberként jellemzi, egyáltalán mit keres Hollywoodban? Ahol a karrierjének csúcsát jelentő 2019-es időszaknak már önálló neve is van. Ez a reneszánsz után simán csak keanaissance. Hogy vonzódik a metróalagutakhoz, azt nem csak a filmvászonról tudjuk. Komoly fotó és videógyűjtemény áll már a rendelkezésünkre a metrózásairól, amint éppen várakozik egy szerelvényre, békésen újságot olvas, vagy éppen átadja valakinek a helyét. Ezek után nem meglepő, hogy sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy hol élhet egy olyan sztár, aki bár megtehetné, hogy luxusautóval járjon, mégis inkább amit választ, az a tömegközlekedés. Hát kérem, ebben az 1988-ban épült házban, amit kedvesével Alexandra Grant-el oszt meg. Bár a ház nem kicsi, a kilátást illetően nem támasztott túlzott elvárásokat az otthonával szemben. Néhány ablak, továbbá ez a bejárat és a három garázs is az utcafrontra néz, melyek előtt bárki elautózhat. A sztároktól megszokott 7-8 hálószobával ellentétben otthonában csupán két hálószoba és három fürdőszoba található. A hátsó kertben pedig ez a végtelenített medence. És hogy milyen a háza belülről? Ilyen. Jól látod. Kiáltott Hollywood tényleg nem rontotta meg. Senkinek sem mutatja meg. Hát már csak ezért is imádom ezt a faszit.

Vannak ugyanis dolgok, amiket vagy nem kell közszemlére tenni, vagy nem érdemes. Utóbbihoz tartoznak az általunk forgalmazott prémium minőségű konyhabútorok is, melyeket webáruházunkban azért nem mutatom meg, mert ezeket élőben kell látnod. Gyere el hozzánk szombaton, akkor még a kávéra sem lesz gondod.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered