Kád vagy zuhanykabin?

0 darab hozzászólás

Akkor most kád vagy zuhanyzó kerüljön a fürdőszobádba? Ha te is ezen dilemmázol, akkor ezután a videó után már tudni fogod, hogy melyiket válaszd.

Elsőként a fürdőszobák alaprajzával kell foglalkoznunk. De ne hidd, hogy csak egy kis fürdőszoba adja fel a leckét a berendezését illetően. Ilyenkor ugyan nem kérdés, hogy érdemes egy zuhanykabint és egy szabadon álló kádat is betervezni, de annak érdekében, hogy a nagyobb tér ne váljék rideggé, célszerű például üvegből készült térelválasztó falakat használni, és tereptagoló dísznövényeket is jó alkalmazni. Egy kis fürdőszoba esetén persze nem a bőség zavara jut eszünkbe. Főleg, ha azt egy tetőtérben kell kialakítanod, de akkor sem kell a zuhanykabinról lemondanod, mert léteznek olyan konstrukciók, amik oda is elhelyezhetőek, ahol nincsenek standard méretek, mint ahogy a legkisebb fürdőszobákban ezek a negyed köríves kádak is elférnek, amik el sem hiszed, milyen kényelmesek. De akár egy ilyen kis helyigényű zuhany és kád kombinációban is gondolkodhatsz. Nem beszélve arról, hogy egy kádnak még a holtterét is beépítheted, ami kiválthat polcokat, szekrényeket. És hogy mikor érdemes kádat választani? Ha van kisgyermek vagy háziállat a családban, akkor nem kérdés. Akkor is kihagyhatatlan, ha szeretsz a habokban elmerülni. És ha később szeretnéd a lakásodat eladni, mert egy kád az értékét növeli. Ezzel szemben jobban jársz egy zuhanyzóval, ha a pénztárca kímélő megoldásban gondolkodsz. Mert ott általában kevesebb víz fogy, de időt is spórolhatsz vele, mert teret enged a gyors és hatékony tisztálkodásnak. Ha pedig idős, nehezebben mozgó családtag is fogja a fürdőszobát használni, mindenképpen a zuhany mellett ajánlott a voksodat letenni. Nem beszélve a takarításról, mert egy zuhanykabint általában könnyebb tisztán tartani, mert a falán a vízkő és szappan maradványok egyenletesebben és vékonyabban halmozódnak fel, így több időd marad önmagadat kényeztetni.

Amihez most mi is hozzátudunk járulni, ezzel a hatalmas 70.000 forint értékű Beauty csomagunkkal, amire most te is lecsaphatsz. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili Szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer! De siess, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered