Így rendezz be egy keskeny nappalit!

0 darab hozzászólás

Túl keskeny a nappalid és emiatt nem tudod normálisan berendezni? Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője, és most elárulom azt a 6 trükköt, amivel ezt a problémát orvosolhatod.

Nulladik lépésként gondold végig a közlekedési útvonalakat. Az sem jó, ha nyílegyenes, és az sem, ha egy akadálypályán keresztül vezet az út a szoba egyik pontjától a másikig. Ehelyett hozz létre inkább egy ívelt útvonalat. Például úgy, hogy az ülőbútorokkal két külön helyre osztod fel a teret. Tudom, hogy nagy a kísértés, hogy a kanapét rápaszírozd a falra, annak reményében, hogy így több hely marad előtte, de hidd el, ez nem jó ötlet. Húzd előrébb őket! Azt hihetnéd, hogy ettől még keskenyebb lesz a szoba, holott ennek éppen az ellenkezője lesz az igaz. Nézd meg, hogy mennyivel intimebb és barátságosabb a kanapék által így közrefogott tér, mintha a falra rá lennének tolva. Ha a kanapéd nem túl nagy, a szoba pedig nem zavarba ejtően keskeny, akkor a legjobb, ha beforgatod úgy, ahogy itt is látod. De az is szuper megoldás, ha egy L vagy egy O alakú ülőfelületet hozol létre, ami megszakítja optikailag a szoba hosszát. A következő tanácsom, hogy használj kör alakú dohányzóasztalokat vagy puffokat, gömbölyded grafikákat a falakon, illetve lekerekített világítótesteket. És ha csak lehet, oszd fel a szobát zónákra. Ehhez ne kizárólag bútorokat használj, hanem inkább szőnyegeket, műalkotásokat. És közben kerüld a zsúfoltságot, illetve a túlméretezett bútorokat. Mert az egy dolog, hogy egy XXL méretű kanapét bevonszolni sem könnyű, de ilyen nyomasztóan képes összenyomni maga körül a helyet. Végezetül csalj a függőleges terekkel. Azaz válassz magasabb könyvespolcokat, hosszú függönyöket, mert ez optikailag ellensúlyozni fogja a szoba hosszát. Ha ezen tippek közül csak egyet is megfogadsz, máris sokat tettél az otthonod kényelméért, és végső soron a saját közérzetedért.

Amihez most mi is hozzájárulhatunk, ezzel a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkkal. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer! De siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered