Kanye West lerombolt háza

0 darab hozzászólás

Így nézett ki Kanye West malibui otthona a megvásárlása előtt és utána. A gond csak az, hogy nem ebben a sorrendben, hanem ebben. Mert miután kifizette érte az 53 millió dollárt, azután szétverette. Ha még nem hallottál az évtized rombolásáról, akkor most dőlj hátra, ez kemény menet lesz.

A házát a díjnyertes japán építész, Andó Tadao tervezte, amihez fogható épület csak 20 található az Egyesült Államokban. Köztük Jay-Z és Beyoncé 200 millió dolláros tengerparti kastélya. Nem ez volt azonban az első ingatlan, amit a rapper vízióinak hatására megsemmisített. Ezt a Wyomingban lévő farmját és ezeket a bizarr Star Wars ihlette kupolákat is a földdel tette egyenlővé. De amit ezzel az épülettel művelt, az minden képzeletet felülmúl. Ámokfutását azzal kezdte, hogy felfogadta Tony Saxont az épület gondnokának, majd kisvártatva utasította, hogy az ingatlant inkább szedje szét. A radikális átalakítási munkálatokat Kanye felesége, Bianca segített irányítani. Akiről talán nem is tudtad, de amikor még így nézett ki, a Melbourne-i Egyetemen szerzett építészmérnöki mesterdiplomát, és korábban nem is akármilyen tervező kezei alá dolgozott, amit itt csúcsra is járathatott, mert az átalakítás magában foglalta a lépcsőházak és üvegkorlátok szétszerelését, a kémények lebontását, a fürdőszoba márványfelületeinek az összetörését, de mennie kellett a süllyesztőbe ennek a konyhának is, akárcsak a nappalinak, és a hálószobákat is betonig rombolták. De a pusztítás nem kímélte a klímát, a vízvezetékeket és az elektromos szerelvényeket sem. Kanye mindent kipucoltatott. A munkálatok akkor torpantak meg, amikor Saxonnál betelt a pohár, mert ezeket az óceánra néző hatalmas ablakokat már nem akarta kiszedni, és a munkakörülményei miatt végül perre is vitte a dolgot, mert elmondása szerint a napi 18 óra robot után így volt kénytelen az épület romjai között aludni. Abban az épületben, ami fénykorában még így nézett ki. Majd a felújítás fogalmát újraértelmezve ez lett belőle. Nem tudom, te hogy vagy vele, de számomra egy otthon felfrissítése nem pont ezt jelenti. Sokkal inkább hasonlít ahhoz a kényeztetéshez, amiben most neked is lehet részed, hogy ezt a kultúrsokkot valahogy kiheverd.

Mert most megnyerheted ezt a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkat. Ehhez csak kattints a bio-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili Szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer! De siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered