Itt lakik a világ leggazdagabb embere, ELON MUSK!

0 darab hozzászólás

Elon Musk nem normális. Vagy mégis? Az egy dolog, hogy a Roadster-t nem csak úgy mondta, de valóban kilőtte néhány évvel ezelőtt a világűrbe, mert leegyszerűsítve a történetet, tetszett neki a gondolat, hogy egy autó látszólag lég nélkül sodródik az űrben, amit majd néhány millió év múlva talán egy idegen faj fedez fel. De sosem találnád ki, hogy a Föld leggazdagabb emberévé válva hol lakik?

Nos, nem egy rongyrázós luxusingatlanban, hanem ebben a texasi 37 négyzetméteres mobilházban, ahol úgy hírlik, hogy hosszú távra rendezkedett be. Lévén, hogy sosem a pénz, a hírnév, vagy a csillogás, csakis a tudomány érdekelte. A házat ez a Las Vegas-i székhelyű cég gyártotta azzal a nem titkolt céllal, hogy megoldja a tömegeket érintő lakásgondokat. Lévén az általuk gyártott mobilházak nem csak olcsóak és fenntarthatóak, de nagyon könnyen a helyszínre is szállíthatóak. Ahol cirka egy óra alatt teljesen ki lehet őket csomagolni, és úgy összerakni, akár a legót. Maga a ház megépítése a telephelyen körülbelül két hónapot vesz igénybe, melynek felépítése az alapmodell esetében így fest. Benne egy konyhával, hálószobával, fürdőszobával és egy nappalival. A falak, a padló és a tető szerkezete laminált panelekből áll, melyek sokkal erősebbek, mint egy átlagos épület. Kibírják a hurrikánokat és nem fognak összeesni a hó súlya alatt sem, ráadásul többféle konstrukcióban elérhető. Kialakítható egy hatalmas nappalival, de leválasztható belőle egy gyerekszoba is. A blokkok pedig egymással tetszőlegesen összekapcsolhatóak, a kert többszintes kivitelben is létrehozva olyan lakókomplexumot, amit csak a kedves megrendelő megálmodott magának. Akár ilyen külső megjelenéssel is. Ahol az alapmodell kulcsrakészen mindössze 50 ezer dollárba kerül, ami a mai lakásárakat figyelembe véve már nem is olyan hajmeresztő.

Így, aki egy ilyen miniházba ruház be, annak nagyobb eséllyel marad pénze, be is rendezni azt. Olyan légies és kis otthonokba is ideális bútorokkal, mint amilyen az a rattan bárszék is, melyet a bionkban lévő linkre kattintva megtalálsz nálunk Zola néven.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered