Ismerd meg a világ legrendszeretőbb egerét

0 darab hozzászólás
Te is ábrándoztál már arról, hogy milyen jó lenne, ha egy jó tündér egy varázsütésre eltüntetné a szobából a kupit?
Ennek az angol férfinek ez már nem csak egy álom, egyik nap ugyanis arra lett figyelmes, hogy az előző nap a fészerében még szanaszét hagyott tárgyak másnap reggel titokzatos módon mind visszakerültek valahogy a helyükre. Miután ez több hónapon keresztül minden áldott nap megismétlődött, a barátja tanácsára úgy döntött, hogy felállít egy kamerát a helyiségben és rögzíti az eseményeket. Az eredetileg természetfotósként tevékenykedő Rodney, aki többnyire csak madarakat örökített meg, most valami egészen szokatlan dolgot rögzített. Azt már eddig is tudtuk, hogy léteznek rágcsálók, főleg Franciaországban, akik különös vonzalmat éreznek a főzés iránt, de, hogy olyan is akad, akiben egy rendmániás házvezetőnő veszett el, arra szerintem még te sem gondoltál. Ráadásul ez a négylábú bejárónő, aki történetesen egy egér, nem csak a filmvásznon létezik, hanem a valóságban is. És aki miatt mostantól simán kikérheted magadnak, ha legközelebb azt a jelzőt akasztják rád, hogy olyan rendetlen vagy, mint az állat. A 75 éves brit férfi először arra gyanakodott, hogy talán már őt is elérte az időskori demencia, és csupán elfelejtette, hogy mit, hol hagyott, de a felvételeket látva, tátva maradt a szája. Az egér nagy gonddal válogatta össze az asztalon heverő tárgyakat, és függetlenül a méretüktől vagy a súlyuktól, melyek közül a legnehezebb egy kerékpárlánc volt, valamennyit akkurátusan visszapakolt egy dobozba, és ezt hónapokon keresztül minden nap módszeresen elvégezte.
Nem ez az egér egyébként az első, akit takarításon kaptak. 2019-ben ez a szintén brit férfi azt hitte, hogy kísértet jár a garázsában, amikor csavarokat és különféle fémtárgyakat talált egy olyan dobozban, amiben korábban egészen mást tárolt. Végül kiderült, hogy az ő garázsában az elkövető ez a kisegér volt.
Ha egy ilyen szorgalmas bejárónőt, aki utánad rendet rak, nem is tudunk ajánlani, de több száz olyan kanapét igen, aminek akkora a tárolója, hogy abba vész esetén bedobálva a szanaszét hagyott holmijaidat te is pillanatok alatt megszüntethesd a szobádban a kupit.

 

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered