Idegenek, démonok, földönkívüliek jelentek volna meg Miami egyik bevásárlóközpontjában?

0 darab hozzászólás

Na mi tartja napok óta lázban az internetet?  Az új év első napján egy Miamiban történt incidens.

Ami ennél a floridai bevásárlóközponttal történt, de amivel valami nagyon nem stimmel. A rendőrséget állítólag 14 és 16 év közötti fiatalok randalírozásához riasztották, ami önmagában még nem lenne hírértékű. Ám ami elindította az összeesküvés-elmélet cunamit, az ez a légi felvétel. Mert azt senki sem értette beleértve a helyieket is, hogy 50 suhanc megfékezésére, akikből végül csak ötöt tartóztattak le, vajon miért volt szükség közel 60 rendőri egység kivezénylésére? És egy ekkora blokád kiépítésére, ami a légtér és a villamosenergia-hálózat részleges lezárását is magába foglalta.

A kételyeket tovább fokozta az a tény, hogy az első bejegyzések Elon Musk platformján kezdtek szárnyra kelni, pedig az a világ legmegbízhatóbb információforrása szeretne lenni. Számos szemtanú köztük ez a férfi is azt állította, hogy ami a bevásárlóközpontnál történt, az messze nem tinik randalírozása, hanem sokkal inkább az amerikai kormány leleplezésére utal. De vajon miért? Emiatt az alak miatt, melyekből a szemtanúk egy tucattal találkoztak. És akiket csak árnyéklényekként tudtak jellemezni, s melyek a leírás szerint nagyon hasonlítottak a Héber Bibliában is megemlített Nefrinekre. Ezt követően egyre többen kezdtek el különféle videókat közzétenni, az ezzel egy időben a floridai égbolton látható megmagyarázhatatlan eseményekről is, melyekre a hatóságok közül senki sem reagált. Az egyiket egy épület teraszáról rögzítették, aminek nem kizárólag a furcsa repülőtárgyak voltak az érdekességei, hanem a szokatlan módon felbukkanó felhők is.

Ugyanakkor joggal kérdezhetnénk, hogy miért nem készült egyetlen közeli felvétel sem az állítólagos földönkívüliekről, egy olyan világban, amikor mindenki kezében van legalább egy mobiltelefon. Nos, készült, nem is egy. Ám ezekkel a felvételekkel van egy kis bibi. Ilyen rossz minőségű, maximum egy kaputelefonnal lehetne készíteni, ipari kamerával vagy mobiltelefonnal biztosan nem. És nem tudom, te hogy vagy vele, de ha én előttem átmenne a zebrán egy földönkívüli, a minimum lenne a részemről egy ilyen reakció. Szemben azzal, amit ezen a videón látni, ahol az autósok pont olyan közönnyel állnak meg, akár egy piros lámpánál.

És ha ez még nem lenne elég, a szemtanúk közül ketten is megerősítették, hogy a videójuk közönséges átverés. Nemhogy földönkívülit nem láttak, de még Miami közelében sem jártak az említett napon.

A nagy felhajtás hátterében egy tűzijátékokkal lövöldözött gyerekbanda ámokfutása található. Ahol a petárdák fegyverropogásra hasonlító hangja miatt hívták ki olyan sokan a zsarukat, akik ezt a hírt meg is erősítették, azt pedig, hogy helikopterek bevetésére, vagy az áramszolgáltatás korlátozására került volna sor, kategorikusan cáfolták. Arra kérve az embereket, hogy vegyék elő a józan eszüket, ha ugyanis bármilyen lény ott lett volna, nem kapták volna elő a fegyverüket, vagy legalább bújtak volna el az autójuk mögé.

És hogy mi ennek a történetnek a tanulsága? Hogy legalábbis kételkedj abban, amit az interneten látsz, mert az ott bemutatott dolgok néha köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Amire a legjobb példa az internetes ruhavásárlások egy igen nagy százaléka. De hidd el, ez a bútorok világában sem olyan ritka, hogy az ilyen bakikat elkerüld, első körben nézd meg, hogy milyen értékelést kapott az eladó, hiszen a vásárlói visszajelzések neked segítenek. És csak olyan helyről szerezz be bútort, ahol azokat ki is próbálhatod, és ahol a gyors meggazdagodás reményében nem akarnak rádtukmálni akármilyen hulladékot.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered