Amit nem tudtál a Reszkessetek betörők c. filmről és házról

0 darab hozzászólás

Elgondolkodtál már azon, hogy mi lehetett Kevin szüleinek a foglalkozása, amiből fenn tudtak tartani egy ekkora házat? És hogy miért nem vették észre még a reptéren sem, hogy eggyel kevesebben vannak?

Ha most is velem tartasz, akkor nem csak ezt árulom el, de megmutatom azt is, hogy nézett ki egykor, és hogy néz ki ma a Reszkessetek betörők című ikonikus film háza. A filmet több mint 30 éve készítették ebben az épületben, és a forgatás öt hónapja alatt a tulajdonosok is a házban maradtak. A 20-as években épült ingatlan így néz ki most, és még ma is a turisták zarándokhelye.

Lakberendezőként nem tudom nem megemlíteni, hogy a fém készítői milyen nagy gondot fordítottak arra, hogy az ünnephez illő zöld-piros színkombináció mindenütt fellelhető legyen az enteriőrben. Ez volt korábban a konyha. És így néz ki ma. Ez volt az étkező a filmben, és ilyen napjainkban. A lépcső így égett be az emlékezetünkbe. Ma pedig ezzel a látvánnyal találkoznánk. Látod ott a két kereteket? Ma is ott díszelegnek a Mcallister család fényképei a falon.

Így nézett ki egykor a nappali, és így mutat ma. És ezzel meg is érkeztünk az egyik legfontosabb helyszínhez, mely választ ad az egyik legnagyobb talányra, hogy mi lehetett a Mcallister szülők foglalkozása. Míg az apát a rajongók egyhangúlag megszavazták üzletembernek, addig az anyát ruhatervezőnek, amire a filmben két helyen is van utalás. Kevin az alagsorban nem csak a kazántól, de egy próbababától is megijedt, amiből egy egész regiment előkerült, amikor színlelt partit rendezett a nappaliban.

És ha már az rejtélyeknél járunk, akkor ne gondold, hogy az volt az egyetlen félreértés, amikor a létszámellenőrzéskor Kevin helyett ezt a kisfiút számolták meg. Emlékszel, amikor az indulás előtti este a tej kiömlött a konyhapultra. Na, ekkor került az elázott papírokkal együtt Kevin repülőjegye is a szemetesbe. Így kezdődött főhősünk kalandja, aki az alkalmat kihasználva el is foglalta a szülői ágyat.

Ami pont úgy néz ki, mint újkorában, akárcsak az általunk forgalmazott időtálló bútorok. Ezt nem csak én mondom, hanem az az 576 elégedett ember, akik között talán már te is ott vagy. Ha viszont még nem, akkor itt az ideje, hogy eljöjj hozzánk Veszprémbe.

 

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered