Ilyennek képzelted Meryl Streep házát?

0 darab hozzászólás

Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy a 19 jelölésével Oscar rekordernek számító Meryl Streepnek még tengeri hajós jogosítványa is van, és egyetlen olvasás után képes megtanulni a szövegkönyvet, és egy szerep kedvéért még lengyelül is megtanult. Sokan kértétek, köztük te is, így most az ő házát mutatom be.

A kaliforniai Pasadenaban lévő ház 50 év után cserélt gazdát és került a színésznő tulajdonába. Amit ezen a csinos, ősfákkal benőtt felhajtón lehet megközelíteni. Sok hollywoodi pályatársnőjével ellentétben Meryl nem csak a ráncaival, de az otthona berendezésével is megüzente, hogy mi az, ami fontos számára és mi nem? Alacsony profilú faházas otthon a három hálószobával és fürdőszobával és számos század közepi részlettel rendelkezik. Ami kis túlzással egy átlagemberé is lehetne, annyira híján van a pazarlásnak vagy a feltűnő dekorációknak. A hátsó kertben a ház falához szorosan simuló bonsaiokat találunk, ahol a közlekedőt egyszerű kavicsos kőlapokkal burkolták. És bár a kert gondozott, itt sem a fűszálak, sem a bokrok nem állnak vigyázzállásban. A japán kert után a házba belépve ez a zebramintás állatbőrrel borított terrazzo padló egy kissé szokatlanul hat, amin keresztül ebbe a jókora belmagassággal rendelkező nappaliba jutunk, melyhez hasonlóan az étkezőben is a geometriáé a főszerep, ahol a falburkolat látványa a szőnyeg sávos mintájában visszaköszön. Ezen a keskeny folyosón keresztül juthatunk el a három közül az egyik hálószobába, amelyik így fest. És amivel szemközt ez a dolgozószoba kapott helyet. Gondoltad volna, hogy ebben a retro környezetben esténként egy díva hajtja álomra a fejét? Merthogy ez itt Meryl hálószobája. Ez az otthon a funkcionalitást mindenekelőtt szem előtt tartva talán nem pont olyan, mint amilyet egy ekkora világsztárnak elképzeltél, de tökéletes Meryl számára, aki már rég megértette, hogy egy dolognak nem érdemes élni, a külvilágnak.

Ha hozzá hasonlóan te is egy élhető otthonra vágysz, olyan bútorokkal berendezve, amik kiállják az idő próbáját, akkor hétfőig még megcsípheted nálunk óriási kedvezménnyel álmaid bútorát, köztük akár Meryl kanapéját.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered