Ilyen otthonokba szeret ellátogatni a Mikulás

0 darab hozzászólás

Azon az apróságon most ne akadjunk fel, hogy hogy sikerül a Mikulásnak több millió háztartásba eljutnia a cirka 31 óra leforgása alatt a hangsebesség háromezerszeresével. Úgy, hogy közben a szánja nem ég hamuvá a másodperc tört része alatt. Elgyújtva maga körül a komplett szarvascsordát és az ajándékokat. Megteszi, ráadásul minden évben hiba nélkül. Ebből következően igen nagy a rutinja, és még annál is nagyobb a tapasztalata a tekintetben, hogy milyen otthonokba szeret igazán ellátogatni. Kriszta vagyok, a Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője. És most azt mutatom meg, hogyan tudod a lakásodat felkészíteni öreg barátunk érkezésére úgy, hogy a látogatása mindenkinek öröm legyen.

Mint tudjuk, a Mikulás hajlamos kéményeken keresztül megérkezni. Már az is művészet, ahogy a szánnal leparkol a tetőn, de az igazi bravúr csak azután következik, hogy bepréseli magát a kéménybe. És itt jössz te a képbe. Annak érdekében, hogy landolásakor elkerüld a nem várt baleseteket, ügyelj arra, hogy a kandalló és környezete kellőképpen ki legyen világítva. Hangulatos fényfüzérrel és kislámpásokkal nem csak a fát, de a lerakóasztalt is megvilágíthatod. Amit elhelyezhetsz a kanapé mellé, odakészítve rá a kedvenc csokoládés süteményét és a forró tejet, amit úgy szeret. Hogy a Mikulás laktózérzékeny-e, arra még tudományos körökben sincs egységes álláspont, így az a biztos, ha mindjárt kétféle frissítővel is készülsz. Tekintve, hogy tevékenysége feszített tempóban zajlik, nem csoda, hogy teljesen kimerül, mire hozzád megérkezik. Gondolj megfáradt tagjaira, és biztosíts számára egy kényelmes fotelt, ahol megpihenhet. Egy ilyen bútordarab az ünnepek után is remek szolgálatot tehet nálad. Amennyiben a viselkedésed esetleg nem volt teljesen kifogástalan az évben, nincs is jobb módja annak, hogy megbánást tanúsíts, mint egy remek vacsorával előrukkolni. Ehhez beszerezhetsz egy klasszikus étkezőasztalt, mint ez itt, amitől a Mikulás szóhoz sem fog jutni. Arról se feledkezz meg, hogy a Mikulás nem egyedül közlekedik. Rénszarvasok repítik 300 ezer kilogrammos szánját, ami épp csak négyszer annyit nyom, mint az Enterprise nukleáris meghajtású anyahajó. Egy ilyen teljesítményt követően Rudolf és társai felüdülésre vágynak. Készíts ki számukra egy kis répát és ügyelj arra, hogy a teríték színei illeszkedjenek egymáshoz. Ez lehet egy elegáns, szürke, vagy a kék és barna árnyalatai, illetve a hangulatos zöld és arany kombinációja. Mivel nem tudjuk, hogy idén jó vagy rossz voltál-e, ezekkel a lakberendezési ötletekkel garantáltan lenyűgözheted a Mikulást. Még időben kiiratkozva a virgácsra várók névsorából.

Ráadásul elcsípheted fantasztikus kedvezményeinket, melyhez fogható sosem volt még nálunk. Nézz szét áruházunkban vagy kattints a bionkban lévő linkre!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered