A 6 legbosszantóbb szomszéd típus

0 darab hozzászólás

Szagos, gyűjtögető vagy partiállat. Ez csak néhány azok közül a kellemetlen szomszéd típusok közül, akik megkeseríthetik az életünket. Pláne, ha olyan vékonyak a falak, hogy még az is áthallatszik, mire gondol a szomszéd. Most bemutatom a leggyakrabban előforduló típusokat, és bízom benne, hogy te csak hírből ismered őket.

A videó végén majd írd meg, hogy milyenek a saját tapasztalataid. Első alanyunk, a séf. Ő nagyon szeret a konyhában tüsténkedni, és elsősorban a magyaros ételeket favorizálja. Tulajdonképpen mindegy, hogy mit készít csak jó sok hagyma legyen az alapja. Főzés közben előszeretettel tárja szélesre az ablakait, hogy még két háztömbbel odébb is lehessen érezni, hogy főz. Amíg a hagymát dinszteli, kiklopfol néhány száz csirkemellet is, ami többnyire vasárnap hajnalban jut eszébe. Tulajdonképpen ő hasznos tagja a lakóközösségnek, mert mindent megfigyel. Örökké az ablakban lóg, jól értesült. A tudtán kívül a házban nem történhet semmi. Lehet őt nem kedvelni, de éberségének hála a ti házatokban egy betörőnek aligha van esélye. Az egész lakónegyed tudja, hogy hétvégenként nála vannak a legnagyobb bulik, amik hajnali kettőkor hágnak a tetőfokra. És mintha neki az átlagosnál többször lenne egy évben születésnapja, amire hivatkozva a zenét üvölteti. Kedvenc műfaja a lakodalmas vagy az alacsony frekvenciás basszus. Az ő műfaját egyszerűen nem lehet felülmúlni. Kezdetben csak a szemetet gyűjti, és amikor már nem fér el a lakásban, akkor kiteszi az ajtó elé szagosodni. A probléma jellegéből kifolyólag a szemét gyűjtésénél többnyire nem áll meg. A kóbor állatokat szereti befogadni, és ha úgy érzi, még mindig kószál néhány az utcán, akkor igyekszik az összeset összegyűjteni. Ebben az sem gátolja meg, hogy már most is egy tucat tanyázik nála. Ő gyakran rendezi át a lakását a legújabb divat szerint, amihez persze el kell tolni a nagy szekrényt a parkettán. És tuti, hogy pakolás közben le fog valami zuhanni a padlóra, valami vaskos, mondjuk egy páncélszekrény, ki tudhatja ezt előre. És azt a sok új képet is fel kell valahogy fúrni a falra, nyilván ütve fúróval, mert a betont csak az viszi. Neki elég, ha egy családtagja felbosszantja valami piszlicsáré dologgal, és aztán mindketten arra jutnak, hogy a dolgok elintézésének leghatékonyabb módja, ha leüvöltik egymás fejét. Ráadásul olyan hatásosan tudják csinálni, hogyha ráüvöltenek a gyerekükre a rendetlenség miatt, még a tied is elkezd összepakolni.

Ha egy ilyen szomszédot nem is tudsz likvidálni, egy vastag szőnyeggel vagy egy gardróbszekrénnyel remekül lehet a hangokat csillapítani. Ráadásul ha ilyesmit szeretnél mostanában vásárolni, akkor jó, ha tudod, hogy hamarosan hatalmas kedvezményekkel várunk. Gyere el óriási, kétszintes veszprémi áruházunkba vagy nézz szét webshopunkban. Kattints a bionkban lévő linkre!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered