7 meglepő hasonlóság a Kardashian és a Brit királyi család között

0 darab hozzászólás

A Kardashianokat gyakran Amerika Királyi Családjaként is emlegetik, és ha figyelembe vesszük, hogy milyen sok a közös vonás közöttük, akkor már nem is olyan nagy őrültség. Lássuk, mi a hét legérdekesebb.

Mindkét uralkodóház emblematikus alakja egy erős nő. Erzsébet királynő több mint 60 évig uralkodott. Kris Jenner pedig amolyan mamagerként, több mint négy évtizede vezeti a Kardashian klánt töretlen sikerrel, és valószínűleg ez még így is lesz néhány évig. A Netflix The Crown című szériája valós eseményeket feldolgozva mutatta be a királyi család életét. A Kardashianokkal sincs ez másképpéletét pedig egy nevükkel azonos valóságshow-ban követhettük nyomon. Hogy Károly herceg és Diana hercegnő házassága 1995-ben véget ért, az köztudott. De azt is tudtad, hogy Kimnek, Kanyet megelőzően is volt egy férje, nem egészen 72 napig. Tőle 2011-ben vált el. Mivel Vilmos herceg és Katalin hercegné folyamatosan úton vannak, saját légi szállításra van szükségük. A Kardashianokkal sincs ez másképp, bár ők általában vakációra utaznak. Ezen a képen például Kim Cannesba repült a magángépével. Stormi megszületése előtt Krisnek nyolc unokája volt, akárcsak a királynőnek. Aztán Khloé megszülte True-t, Kate pedig Louis-t, majd Meghan és Harry üdvözölte Archie-t 2019-ben. Az unokák születési ideje is elég beszédes. György herceg és North ugyanabban az évben, 2013-ban született. Saint és Charlotte hercegnő 2015-ben. Ez a négy lurkó pedig 2018-ban. Ezek után már az sem meglepő, hogy a Charlotte 2015-ös keresztelőjén látható babakocsi valaki másnak is megtetszett. Kris Jenner 8 ezer dollárt költött egy ugyanilyen babakocsira az egyik unokája számára. Nemcsak Erzsébet királynő, de az egész királyi család ágyát a világ egyik leghíresebb elkészítője, a Hypnos gyártotta, melynek matraca Mongóliából származó luxus kasmírból és a világ legszebb lovának kikiáltott ló farokszőrének felhasználásával készült. Na és vajon kinek van egy ugyanilyen ágya? Hát Kimnek. Azzal a különbséggel, hogy az övénél nagyobbat kereskedelmi forgalomban állítólag nem lehet kapni. Pedig de, méghozzá nálunk. Ha be tudod vonszolni a lakásba, mi legyártjuk az fix.

Ráadásul hamarosan olyan kedvezményeink lesznek, mint még soha, és nálunk a leárazások valódiak. Mi nem emelünk árat a Black Friday előtt. Gyere el személyesen hatalmas kétszintes veszprémi áruházunkba, majd látogass el webshopunkba. Link a bio-ban.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered