Ilyen Margot Robbie valódi otthona

0 darab hozzászólás

Nem kell kimondani a nevében a T betűt. Jelenleg a világon a legkeresettebb nő a szakmájában. És átverte az egész világot. Merthogy elbűvölő kaliforniai otthona, ahol a Vogue magazint is vendégül látta, csupán egy csali ház, ami egy lakberendező, Sydney Morris tulajdona. Ám, ha most is velem tartasz, akkor megmutatom Margot Robbie valódi ingatlanportfólióját. És bennük öt belsőépítészeti érdekességet, amit érdemes lehet tőle ellesned.

A színésznő és filmrendező férje 2017-ben vásárolta meg ezt a négy hálószobás házat, melynek egyik érdekessége ez a túlméretes kerekded kanapé a nappaliban. Ugyanebben a helyiségben egy kerti hintának is szorítottak helyet, illetve a hippi korszakot idéző rattan bútoroknak minden mennyiségben. A konyhájában pedig egy előmosogatónak, aminek a népszerűsége különösen megugrott a tengerentúlon az elmúlt években. Hálószobája pedig egyfajta butik hangulatot áraszt, aminek kétségkívül ez az ágyvég a legcsábítóbb tulajdonsága, és egyben a szoba fókuszpontja. Margot és férje négy éven át hívhatta otthonának ezt a medencével és kerti koktélbárral rendelkező ingatlant. Ám 2021-ben eladták. És helyette megvették ezt a bungalónak kinéző hétvégi házat, aminek a nappalija belülről már egész más. És így fest a hálószobája. Ám ezt is csak befektetésnek választották, nem saját otthonuknak. Mert ahol valójában élnek, az ez a komplexum. Ami homlokzati szépségversenyt fix hogy nem nyerne. De amilyen ronda kívülről, olyan megnyerő és otthonos belülről. Mivel a konyha a nappali és az iroda itt szinte egybefolyik, ez a hely tökéletes kreatív találkozók megtartására, produkciós cégük alkalmazottaival, vagy egyszerűen csak lazításra. Ám bármennyire is otthonosnak tűnik a tér, úgy tűnik, hogy Margot valami mást keres. Mert 2021 óta folyamatosan felújítást végeznek az ingatlanon, ahol már mindennapos vendégek a munkagépek. Talán ennek köszönhető, hogy szülőhazájában már ki is szemelte ezt a lenyűgöző ingatlant, melyet Ausztrália legszebb otthonaként listáznak, s mellyel ezt a szobát elnézve nehéz is vitatkozni. Az öt hektáros, nyolc hálószobás és nyolc fürdőszobás ingatlan két részből áll, egy hálópajtából és egy lakóistállóból, melyeket egy elegáns, üveggel határolt sétány köt össze. A hatalmas terasz pihenő és szórakoztató zónái bármilyen időjárás esetén használhatóak, de akad a kertben egy mozaikcsempés medence is. Bár az árát nem hozták nyilvánosságra, a pletykák szerint annyiba kerül, amennyit Margot éppen ki tudna fizetni a Barbiért kapott gázsiából.

Ha érdekel a lakberendezés, falod a különleges témákat, amiknek a végéből nálam mindig bútor lesz, és szívesen bekukkantanál további hírességek otthonaiba is, akkor kövess minket, illetve kattints a bionkban lévő linkre, és nézd meg, hogy milyen különlegességekkel várunk még.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered