5 megoldás a konyhai sarkok berendezésére

0 darab hozzászólás

Na, mi az, aminek a berendezése a legnagyobb fejtörést okozza egy konyhában? A sarkoké. Most ennek a kihasználására mutatok öt praktikus és mutatós ötletet.

Bár a nyitott polcok kétségtelenül sok takarítást igényelnek, előfordulhat, hogy a szellősség jegyében mégis jobb ezeket alkalmazni zárt szekrények helyett. Ha pedig így van, akkor mutatok a polcok felszerelésére egy nagyszerű lehetőséget. Mindössze faléceket kell felszerelni a falra, majd ezek közé polcokat csúsztatni, melyeket aztán tetszés szerint lehet kivenni vagy eltolni. Így mindig az aktuális igényekhez lehet igazítani. Én ezt a megoldást imádom. A sarkokat úgyis munkára foghatod, ha a munkapultot egy színben tőle eltérő reggeliző pulttal egészíted ki, aminek az alját aztán beépítheted. A veteményeskertet is beviheted a konyhába. Ehhez szerelj fel ehhez hasonló növényládákat és ültesd bele a kedvenc fűszernövényeidet, így azok mindig kéznél lesznek. Ha több sorban nevelgeted őket, akkor nemcsak praktikus, de mutatós is lesz a konyhád ezen része. A reggeliző pult mintájára egy mini kamrát is létrehozhatsz a felső szekrények vonalában, ahol a péksüteményeket vagy a gyakran használt élelmiszereket elérhető távolságban tarthatod. Ez a megoldás karaktert is ad a konyhádnak. És végül elhelyezhetsz ott egy pulton álló szekrényelemet is. Amit egy bútorredőny felszerelésével akár el is zárhatsz a kíváncsi tekintetektől.

Ha tudni szeretnéd, hogy mitől lesz még jó egy konyha, akkor kattints a bionkban lévő linkre és iratkozz fel ingyenes online konyhatervező workshopunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered