Ilyen az ideális étkezőasztal

0 darab hozzászólás

Ha te is gondban vagy, hogy milyen étkezőasztalt válassz egy kisméretű nappaliba, ami egyben az étkeződ is, akkor figyelj, mert most erre a kérdésre válaszolva ezt árulom el.

Összességében azt mondanám, hogy erre a célra a legjobbak a kerek étkezőasztalok, és azt is elmondom, hogy miért. Bár azt gondolhatnánk, hogy egy téglalap alakú asztal könnyebb elhelyezni egy helyiségben, valójában egy kisebb térben praktikusabb és szebb is egy kerek. Nagyon jó a térkihasználása, mert a székek bármilyen irányból becsúsztathatóak alá. Ha pedig bővíthető fajtát választasz, azt egy nagyobb családi ebédkor tetszőleges méretűre nyithatod, alapesetben pedig így összecsukva használhatod. Optikai illúziót is létre lehet vele hozni. A középpont felé haladva az asztal szélein található tárgyak távolabbinak tűnnek, amitől a szoba tágasabbnak és nyitottabbnak is érződik. Egy kerek asztal körül mozogni is könnyebb, hiszen nincsenek szögletes élek, és sokkal jobb lesz általuk az energiaáramlás is egy kisebb helyiségben. Az általa nyújtott közösségi élmény sem elhanyagolható. Az emberek egyszerűen sokkal nyitottabbak egy kör alakú asztalnál ülve. Nem véletlenül ismerjük a kerekasztal lovagjait sem. Egy kerek asztalnál ülve nincsenek előkelő helyek vagy hierarchia. És háttérbe se szorul senki. Így megfigyelhető, hogy az ilyen asztalnál ülő emberek tovább időznek, hosszabb ideig és élvezetesebben esznek, ami pedig nem csak a társaság hangulatára, de az emésztésedre is pozitív hatással lesz.

További hasznos lakberendezési tippekért kövess minket. Ha pedig egy igazán stílusos étkezőre vágysz, akkor csak kattints a biomban lévő linkre, mert tuti, hogy áruházunkban álmaid asztala már vár rád.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered