Európa 5 legextrémebb szálláshelye

0 darab hozzászólás

Eltöltenél egy éjszakát egy vastagbélben? Mert ez csak egyike annak az öt extrém szálláshelynek, amiről garantáltan még nem hallottál, de ha most is velem tartasz, akkor mindegyiket megmutatom.

A sokat sejtető Casaanus Hotel, a Belgrád büszkesége, ami kívülről talán nem túl étvágygerjesztő, mert valóban egy emberi vastagbélre hasonlít, mely háznak a belseje mindenesetre egy fokkal jobban néz ki, mint kívülről. Van benne egy szolid ágy, zuhanyozó, vécé és még néhány ablak is. És szerencsére nem véres hurka, az árban benne lévő másnapi reggeli.

A következő gyöngyszem az Alcatraz börtönhotel Németországban, mely épület garantáltan szökésbiztos, és ami az ablakokon lévő rácsok miatt klausztrofóbiásoknak nem kifejezetten ajánlható. Az előcsarnokból nyíló szobák cella ajtaján még az eredeti számozás is látható. Mivel a Hotel csak 2008 óta működik szállodaként.

Előzőleg valóban börtön volt, aki pedig mindig is arról álmodott, hogy egy repülőgép cockpitjébe hajthassa álomra a fejét, annak egészen Svédországig kell utaznia, ahol ez a kiszuperált Boeing 747-es várja a vendégeket, 33 szobával, 76 ággyal, melyek közül a pilótafülke a legtágasabb és legkényelmesebb.

Akinek ennél szerényebbek az igényei, az akár csövezhet is. Szó szerint ezekben az egyenként 3 méter hosszú betoncsövekben, ahol egy ágy és villany ugyan van, de a mosdóért át kell fáradni egy másik vezetékbe.

Ám ha a luxus megszállottja vagy, akkor érdemes lesz követned a Dubaiban élő ukrán tervező, Andris Roskov tevékenységét, aki még keresi az ideális sziklahasadékot ehhez a kristályalapú építményhez, mely a tervek szerint valahol az Alpokban kerül majd megépítésre, saját helikopter leszállóval, minimalista stílusban. És ahol egy dologtól biztosan nem kell tartania az odaérkezőnek a tömegnyomortól.

Akárcsak azoknak a vásárlóknak, akik kipróbálják a Marco Mobiliben az Exklúzív Privát Shoppingot. Ha mindig is arra vágytál, hogy egy áruházban telehess az egyetlen vásárló, akkor ez a szolgáltatásunk neked szól. Ahol nem csupán két privát szakértővel várunk az általad kiválasztott napon, de egy fejedelmi reggelivel is. A részleteket megtalálod a marcomobili.hu oldalon.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered