Így takaríthatod ki a NAPPALIDAT 10 perc alatt!

0 darab hozzászólás

"Helló, van egy gyors, praktikus tippem, hogy hogy növeld a hatékonyságodat és több energiád legyen."

Tudod, mire jöttem rá Eszti zseniális videóját látva, amiben arra ad tipped, hogyan lehetünk úrrá a halogatáson? Hogy a legtöbb elodázott dolog az életünkben tulajdonképpen három perc alatt elintézhető lenne. A kupi például ki sem alakulna a nappaliban. Ha viszont már megtörtént a baj és egy váratlan vendég betoppanása miatt azonnal rendet kéne rakni, legalább annyira, hogy le lehessen valahova ülni, akkor most figyelj, mert megmutatom, hogy érheted ezt el néhány perc alatt. Amire szükséged lesz, az egy szemetes és egy üres doboz, egy nedves és egy száraz törlőrongy, légfrissítő, egy munkára kész porszívó, friss virágok és nyugtató zene.

Kezd azzal, hogy a szoba közepére odakészíted a szemetest és a dobozt. Gyűjts össze minden edényt és poharat a szobában és vidd őket a konyhába. Tedd őket a mosogatóba vagy a mosogatógépbe, a lényeg, hogy ne legyenek szem előtt. Gyűjts össze minden szemetet, újságokat, csomagolóanyagokat, régi magazinokat és tedd őket a szemetesbe. Aztán szedj össze mindent, ami nem tartozik a nappalihoz, ruhákat, játékot, munkát, csekkeket, és tedd őket a dobozba. Vidd a szemetest és a dobozt a garázsba, vagy az alagsorba tedd be egy szekrénybe, bárhova, csak senki se lássa. Most nem az a cél, hogy a doboz tartalmát a helyükre tedd, hiszen arra nincs idő, csak ne legyenek szem előtt. Aztán töröld le a képkereteket, a tükröket, az asztali lámpa búráját, amennyiben nem papírból van. Ezután jöhet az asztallap és a többi szem előtt lévő tárgy. Igazítsál néhány könyvet vagy magazint a dohányzóasztalon, helyezz át néhány dekoratív dísztárgyat egy vonzó helyre, ahol jól látható. Ha van a közelben, akkor hozz be egy kis friss virágot a kertből és helyezd egy csinos vázába. Permetezz egy kevés és könnyű légfrissítőt a szobába. Ne próbáld meg túlteljesíteni a célt, ne feledd, most nem nagy takarítunk, csakis tüzet oltunk. Ha marad még időd, akkor gyorsan porszívózz fel a forgalmasabb területeken. Majd kapcsold be valamilyen lágy zenét, és így fogadd a vendégeidet.

Ha még több időt akarsz spórolni, akkor okos ötlet egy olyan kanapét beszerezni, aminek a tárolójába bármit el tudsz rejteni. Serena ülőgarnitúránkban még én is gond nélkül elférek, így a tele dobozokkal még a kamráig sem kell kimenni.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered