Így rendezz be egy L-ALAKÚ NAPPALIT!

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy hogy lehet berendezni egy L-alakú nappalit? Könnyen. Nem véletlenül a lakberendezők kedvenc elrendezése. És mivel kaptam egy ilyen kérdést, most mutatok rá 7 berendezési tervet. Majd írd meg, hogy te melyiket valósítanád meg.

Ezen az első alaprajzon a nappali három zónára lett osztva. Zökkenőmentes átmenettel a különböző aktív területek között. Itt a nappali és az étkező mellé az alsó szárnyba még egy dolgozósarok is elfér. Ez a második elrendezés több ülőhelyet kínál, ahol az egymással szemben elhelyezett két kisebb kanapé sokkal intimebbé teszi a teret. Ráadásul a szimmetrikusan elhelyezett bútorok egyensúlyt is adnak a nappalinak, amit vizuálisan érdekessé lehet tenni egy hatalmas, íves állólámpával. Ennél az elrendezésnél a bútorválasztás szerényebb és egyszerűbb, így a tér nagyobb és nyitottabb is marad. Ez pedig itt praktikusnak és hagyományosnak is mondható, ahol a nappalirész a helyiség fókuszpontja, ahonnan könnyedén megközelíthető a lakás bármely része. És bár itt nincsenek válaszfalak, szőnyegekkel könnyedén ezt a benyomást lehet kelteni. Amennyiben a nappalid kicsi, célszerű a sarkokat tárolóhellyé alakítani. Ebben a koncepcióban kevesebb bútor található, de még így is elég a család és néhány vendég számára. És végül itt egy olyan lehetőséget látsz, ahol egy kuckósabb nappali, egy otthoni munkaállomás és egy reggelizősarok is tökéletesen megfér egymással.

Amikhez ha már csak egy szuper jó bútorra lenne szükséged, csak kattints a bio-ban lévő linkre, és ott látni fogod, hogy a legtöbbet nálunk meg is tervezheted.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered