Így RANDIZZ a LAKÁSODBAN!

0 darab hozzászólás

Tudtad, hogy egy visszatetszést keltő lakás látványa után a férfiak 15, a nők 20 százaléka már egyáltalán nem kíváncsi a folytatásra? Legyen szó első randiról vagy egy későbbiről. Előbb-utóbb mindenki szeretné látni, hogy hol laksz, és nagyon nem mindegy, hogy mik ilyenkor a tapasztalatok. Most azt mutatom meg, mit néznek meg először egy lakásban a férfiak, és mit a nők, hogy még időben felkészülhess.

Nem véletlenül terjedt el a mondás, hogy a férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út. Ez olyannyira igaz, hogy a városban élő férfiak többsége komoly pontokat ad azoknak a nőknek, akiknek szépen felszerelt a konyhájuk. Külön bónuszpont jár azért, ha a sütő nem csak dísztárgy. Ez evolúciós szempontból nagyon fontos egy férfi számára, hisz amíg ő gondoskodik a mamut elejtéséről, bízvást reménykedhet abban, hogy lesz egy nőstény, aki azt majd feldolgozza. Ha igazán jó benyomást szeretnél kelteni, akkor rakj rendet. Természetesen nem kell az egész lakást sterilizálnod, és a személyes tárgyaidat sem kell elpakolni, hiszen az olyan lenne, mintha az egész személyiségedet csomagolnád el. De legalább ne legyenek szanaszét hajigálva a ruháid, ne álljon hegyben a mosogatnivaló, a fürdőszobád pedig ragyogjon. A férfiak 80 százaléka ugyanis inkább választ egy pedáns társat, sem mint egy kupikirálynőt. Az is jó hatással van a férfiakra, ha a nappaliba belépne, egy könyvespolc látványa fogadja őket. Ebből rögtön leveszik, hogy olvasott a kiszemelt nő. Ha még egy hangszer is előbukkan valahonnan, az kész gyönyörűség egy intellektuel számára. Viszont felejtsd el a giccses kiegészítőket és a kislányos dekorációkat. A lámás papucsodat is ráérsz később megvillantani, amikor már mindketten nevetni tudtok rajta. A házi készítésű dekorációidat azonban ne rejtsd el! A férfiak vonzódnak az efféle tárgyak iránt, mert az melegséggel tölt meg egy otthont, amire még a legviharvertebb férfi léleknek is szüksége van.

És hogy mi kell egy nőnek? Hát elsőként, hogy legyen, mármint otthona, egy férfinek. És hogy ennél egy hangyányit gazdagabban legyen berendezve, a nők elborzadnak egy ürességtől kongó otthon látványától. Vagy ha az úgy néz ki, akár egy kollégium. Ha nálad ehhez közeli a helyzet, akkor okvetlenül látogass el hozzánk, mert vannak remek mentőötleteink. Szuper konyhák, összebújós kanapé. Nem kényszer! Csak mondom. Ha ezt az akadályt sikeresen leküzdötted, bátran bevetheted titkos fegyveredet, a háziállatot, amennyiben van. Srácok, nem is sejtitek, hogy a kellő pillanatban bemutatott kis kedvenccel, amennyiben az nem varjú vagy tarantula, totálisan elgyengíthető egy nő. Mert akinek állatkája van, az gondoskodik róla, ezért evolúciós megfontolásból, alkalmas utódok nevelésére is. Ez pedig a legtöbb nő számára több, mint eszményi. Jól teszik a férfiak, ha virággal díszítik a lakásukat, lehetőség szerint olyannal, ami még él. A városi nők 60%-a teljességgel odavan, ha bármilyen gondozást igénylő növényt talál egy férfi lakásában.

És most te jössz, mit nézel meg elsőként a kiszemelted otthonában? Mi az, ami fontos számodra, és mi az, ami lényegtelen? Írd meg kommentben!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered