Gyors pszichológiai teszt

0 darab hozzászólás

Gyors pszichológiai teszt. A most következő kérdésre adott megfejtésed elég sokat elárul a személyiségedről, így jól fontold meg a válaszodat.

Képzelj el egy nagyon magas banánfát, de ennek a banánfának csak egyetlen banánja van. Adott egy oroszlán, egy zsiráf, egy mókus és egy csimpánz. Az állatok úgy döntenek, hogy versenyeznek, hogy közülük ki tudja megszerezni a banánt. Szerinted melyikük fog nyerni? A válaszodat írd meg kommentben.

Ha szerinted az oroszlán, akkor te egy igazi harcos alkat vagy. Nem csak hiszel a nyers erőben, de fel is használod a céljaid elérése érdekében. Bátran közelíted meg az egész életet, és ha a szükség úgy hozza, nem félsz átvenni a vezetést sem. Ha választottad a zsiráfot, akkor minden bizonnyal te egy logikusan gondolkodó ember vagy, aki mindig felismeri a problémákra adható megoldásokat, és jól alkalmazza a képességeit. Amennyiben a csimpánzra esett a választásod, mélyen gondolkodó vagy. A problémákat több nézőpontból is megfigyeled, és a megoldásokhoz nem csak az intelligenciádat, de az intuíciódat is beveted. Figyelmed azt is lehetővé teszi, hogy az egyes helyzeteknek olyan rétegeit is megértsd, amire mások képtelenek. Végezetül, ha szerinted a mókus győzedelmeskedne, akkor nem vitás, hogy te egy nagyon optimista alkat vagy, aki minden kihívásra lehetőségként tekint, és ugyanúgy megtalálja az örömöt az élet legapróbb ajándékaiban, mint ebben a hatalmas, 70.000 forint értékű Beauty csomagunkban, ami most akár a tied is lehet. Ehhez csak kattints a bionk-ban lévő linkre, és pörgesd meg a Marco Mobili Szerencsekerekét a Messengerben a "kezdés" gombra kattintva, ahol minden pörgetés nyer! De siess, le ne maradj, mert főnyereményünket bármikor kipörgethetik, és ez a szerencsés akár te is lehetsz!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered