Ezt a titkos dolgot rejti a TENYERED

0 darab hozzászólás

Mutatok egy zseniális tesztet, ami a tudatalattidról azonnal lerántja a leplet. De fontos, hogy aszerint hajtsd végre a feladatot, amire kérlek. És készülj rá, mert hamarosan be kell majd csuknod a szemed.

Nyújtsd ki a kezedet, de úgy, ahogy mutatom tenyérrel felfele. Most csukd be a szemed, végy egy mély lélegzetet, és képzeld el, hogy valamit a tenyeredbe helyezek. Tényleg képzeld el ezt a dolgot. Mennyire nehéz? Milyen a tapintása? Hideg vagy meleg? Szőrös vagy bolyhos? Milyen az illata? Most, hogy már világos képed van erről a dologról, nyisd ki a szemed és írd meg kommentben, hogy nálad ez mi volt? Bármi is legyen az a tárgy, amit elképzeltél, az szimbolikus ábrázolása annak, ami foglalkoztat, vagy amire vágysz. Megmutatom, hogy mire szoktak az emberek a leggyakrabban gondolni.

Ha pókot vagy valamilyen rovart képzeltél el, az azt mutatja meg, hogy mitől félsz a leginkább. És, hogy nagyon óvatos ember vagy, aki általában a legrosszabb forgatókönyvre számít. Ezért igyekszik is felkészülni a lehetőségekre. Ha pénzt képzeltél el, akkor első körben fontos annak a mennyisége, és ez pénzérme volt, vagy bankjegy? Ha érmét kaptál tőlem, akkor lehet, hogy anyagilag most egy kicsit durva időszakon mész keresztül. Azonban ha papírpénz volt a tenyeredben, egy jó vaskos köteg. Az azt jelenti, hogy kutatod annak a lehetőségét, hogy hogyan tehetnél szert rá, és számítasz is arra, hogy hamarosan egy nagyobb összeghez jutsz hozzá. Ha egy könyvet találtál a kezedben, akkor nem meglepő módon nagy benned a tudásszomj és az igazságérzet is. Ha bármilyen harci eszközt képzeltél el, ami lehet akár egy svájci bicska is, akkor valószínűleg megkértek egy olyan feladat elvégzésére, amit nehéznek érzel, vagy nem akarsz megtenni, mert félsz tőle. Most jönnek az ételek. A leggyakoribb élelmiszer, amire az emberek gondolni szoktak, az egy alma vagy egy tojás. Ha nálad az almára esett a választás, akkor fix, hogy mostanában egy csomó egészséges életmóddal és táplálkozással kapcsolatos videót láttál a Tiktokon, és úgy általában is egészségtudatos ember lehetsz, aki nem eszik szemetet és egy energikus jövőt vizionálsz magadnak. Ezzel szemben a tojás egy nagyon érdekes dolog, mert egészségesnek számít ugyan, de nagyon kockázatos is. Ha ezt képzelted el, akkor számíthatsz rá, hogy egy nagy felelősséggel járó dolog vár rád. Ha egy kavicsot, követ vagy bármilyen növényt képzeltél el, akkor te egy olyan ember vagy, aki a békét keresi és alig várja, hogy nyugalmas legyen az élete. Amennyiben egy telefont adtam a képzeletbeli kezedbe, akkor keresed valakivel a kapcsolatot. Ha pedig egy kulcsot, az két dolgot is jelenthet. Az egyik, hogy szívesen csatlakoznál egy társadalmi csoporthoz, egy új munkahelyhez vagy egy új társhoz, illetve, hogy az otthonteremtés foglalkoztat. Aminek a megoldásához akár áruházunk, a Marco Mobili is lehet a kulcsod. Ha pedig ez a teszt esetleg neked nem jött be, akkor se keseredj el, mert az arról árulkodik, hogy sokakkal ellentétben az úgynevezett Barnum-effektusnak te nem dőltél be. Aminek röviden az a lényege, hogy ugyanazt az általános leírást a legtöbb ember 85%-os egyezőséggel elfogadja a saját személyisége jellemzésére. Mint ahogy ezt a franciaágyunkat is örömmel hazavinné az emberek többsége.

Ám ha te ragaszkodsz az egyediségedhez, és egy olyan csak neked gyártott bútorra vágysz, amilyen másnak garantáltan nincsen. Akkor csak kattints a bionkban lévő linkre, és jelentkezz hozzánk ingyenes ágytervezésre.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered