A MET-gála legbeszédesebb titkai

0 darab hozzászólás

Azt gondolod, hogy már mindent tudsz a MET-gála által kirobbantott botrányról, akkor tarts velem, mert szolgálhatok egy-két megdöbbentő hírrel.

Az egyik mindjárt az, hogy Kim Kardashian nem csupán a platinaszőkére festett hajával, a végletekig karcsúsított homokóra alakjával, vagy ezzel a kibolyholódott pulcsival hívta fel magára a figyelmet, hanem a cipőjével is, amiből már korábban is láthattunk rajta néhány hordhatatlant, de ami az idei választását meg sem közelíti. Az ihletet számára ez a topánka adta. De nem is Kimről lenne szó, ha az esemény kedvéért nem módosíttatta volna, ilyenre. Igen, jól látod, nincs sarka. Ebben egyensúlyozta végig az egész gálát. Húga pedig ezt a ruhát úgy kommentálta, hogy ő az első ember, aki ezt az Alexander Mcqueen ruhát elsőként viselte. Míg ellenlábasai be nem mutatták ezt a fotót, ahol ugyanebben a ruhában feszít Winona Ryder. A divatház azonban kisvártatva reagált is a skandalumra, mely szerint amit Winonán látunk, az csak egy replika. Doja Cat-en meg majdnem semmit, miután víz került a pólójára. E szettjével lekörözte Zendayát is, aki elsőként ezt a ruhát mutatta be, majd később ezt. Doja Cat azonban egy hármas szettel készült. Színpadi szereplése ezzel a nejlonzacskó ruhával indult, amiben megérkezett a New York-i Mark Hotelbe, ahol minden bizonnyal elszaladt vele az idő, mert a gálára már ebben a törölköző ruhában indult, hogy végül magára öltse ezt a darabot, mely messze nem az egyetlen volt, amely a nagyközönségből kiverte a biztosítékot. Hiszen akadtak itt nőnek öltözött férfiak, több is, meg olyan is, akinek a felöltözést nem sikerült befejezni. De amire még a közel 10 millió követővel rendelkező tiktoker Haley Baylee sem számított, az az a botrány, amire éppen az ő elhíresült videója tette fel az i-re a pontot. Mely idézetet előszeretettel származtatják Marie Antoinette-től, bár valójában nem ő mondta ki. De ami egyet jelent a szegényebb társadalmi rétegekben élők problémáinak semmibe vételével. Ezt követően hiába is kért egy videóban bocsánatot és jelentette ki, hogy nem tartozik az elithez. Ez a kijelentése csak olaj volt a tűzre abból az apartmanból bejelentkezve, amiért havonta több mint 6 millió forintnak megfelelő dollárt csenget ki. Ami persze meg sem közelíti a MET-gála átszámított 27 millió forintos belépőjegyének az árát, melyet nem véletlenül hasonlítanak az éhezők viadalához, s mely egy csapásra vált világszerte a társadalmi igazságtalanság jelképévé. Mert bár az itt befolyt összeget jótékonysági célra ajánlották fel, azt csak kevesen tudják, hogy a valódi kedvezményezettje nem más, mint ennek a múzeumnak a jelmezekért felelős intézete. Többek között ez indította el ezt a bojkottot, ahol tömegesen blokkolják a közjóért tenni nem akaró, egészségtelenül gazdag celebek oldalait.

És mind többen szavaznak bizalmat a gigacégekkel szemben olyan kis helyi vállalkozásoknak, mint amilyen a Marco Mobili. Hiszen talán nem tudtad, de mi egy 100%-ban magyar kézben lévő veszprémi bútoráruház vagyunk. És pont az a célunk, mint neked, hogy a lakásodat felesleges pénzkidobás és rongyrázás nélkül otthonná varázsoljuk. Ha tudni szeretnéd, hogy mindezt hogyan tesszük, akkor csak kattints a bionkban lévő linkre, és nézd meg, hogy milyen ritkaságokat kínálunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered