Ezt a 10 dolgot NE add Karácsonykor ajándékba!

0 darab hozzászólás

Nem csak karácsonykor, de az év 365 napjában is használható időtálló ajándék. Ilyet keresel? Akkor megmutatom, hogy mik azok, amiket mindenképpen kerülj el, mert a legtöbb embernél kivágják a biztosítékot.

A fenti felirattal ellátott bögrék és pulcsit nagyjából két másodpercig még egész cukinak tűnnek, de aztán már egyre kevésbé. Ha el akarsz ismerni valakit valamiért, akkor jobb, ha írsz neki inkább egy személyes üzenetet. A tele shopos termékeket nem véletlenül az alváshiányos nézőket bevonzó időpontokban mutatják be. Hidd el, nincs rájuk szükséged. Sem annak, akinek vennéd. Hiába vezérel jó szándék, ezzel azt üzened, hogy a másikkal valami nem stimmel. Egy ajándéknak boldogságot kéne okoznia, nem pedig kétségeket ébresztenie. A házimunka cseppet sem szórakoztató, így vasalót csak akkor vegyél ajándékba, ha valakinek kifejezetten ez volt a szíve vágya. Nem számít, hogy milyen szép a formája vagy az illata. A szappan kézmosásra való. Ez is csak egy olyan dolog, amitől aligha fog valaki is extázisba esni. Na, ez tipikusan az a tárgy, amiből maximum kettő kell, ráadásul gyakran promóciós ajándékként utánunk dobálják, így nem képviselt túlzottan nagy értéket. Ne, ne, ne még véletlenül sem. A legtöbb embernek több, mint elegendő van. Ezek az ünnepi pulcsik pedig jellemzően igen rondák, és nem lehet őket egész évben hordani. Gyakran még a nagymama által kötött ruhák is a fiók mélyén végzik. Bár csábító lehet a gondolat, hogy férfiaknak nyakkendőt, a nőknek pedig sálat vegyél, de próbálj meg erős lenni és tekints el tőle. Ha valaki visel ilyet, annak már van bőven, ha pedig nem, akkor nem is kell neki.

A karácsonyi tárgyak ugyan hozzájárulhatnak az ünnepi hangulathoz, de 10 hónapig egy doboz mélyén lesznek, így jobban jársz, ha valami olyasmit veszel, ami egész évben használható. Például ajándékkártyánkat, amiből a megajándékozott kiválaszthatja magának akár ezt az asztalt vagy széket.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered