9 dolog, amit még az utolsó pillanatban se adj Karácsonykor ajándékba!

0 darab hozzászólás

Az év minden napján használható időtálló ajándék. Ezt keresed? Akkor megmutatom az előző videó folytatásaként, hogy mik azok a dolgok, amiket még az utolsó pillanatban is kerülj el.

Oké, oké, a bögrét, mivel annyian vettétek pártfogásba az előző videómban, rehabilitálom, de kizárólag azzal a kitétellel, hogy akkor legyen nagyon személyes és ne egy fantáziátlan tucat termék. Az illatgyertya is igen megosztó. Van, aki kifejezetten utálja, mert minden céges bulin ezt kapja. Ha mégis erre esne a választásod, akkor ügyelj arra, hogy legalább valami igényes kézműves termék legyen. Olyan, aminek tartósan is megmarad az illata, és mentes a káros anyagoktól. A zokni nem ajándék, hanem egy használati tárgy. A kézzel kötött daraboknak talán még lehet valami varázsa, de egy sima átlag zoknitól senki nem jön izgalomba. Mondd, hogy te ezt nem teszed a fa alá. Ez ugyanis a mélypont innen már nincs lejjebb. Bármilyen termék, ami a személyes higiéniával kapcsolatos, nagyon rizikós ajándék, mert ezeket általában mindenki maga szereti megválasztani, főleg ha az egy speciális arckrém vagy rúzs, szemhéjfesték. Ilyet csak akkor vásárolj, ha pontosan tudod, hogy mire vágyik a másik. A pénz persze mindenkinek jól jön, de egy családtagtól ezt kapni karácsonyra meglehetősen személytelen. Akárcsak egy doboz bonbon, amihez még alkalom sem kell, hogy valakinek adjuk. Bizonyára magadtól is kitalálod, hogy mi a baj ezekkel. Azok, akik diétáznak, jó eséllyel éppen elég stresszesek emiatt, így nem hiányzik nekik egy ajándéknak álcázott ítélet. Remélem, hogy a tekintetem mindent elmond erről. Ha mindenáron naptárat akarsz venni, akkor legalább tedd személyessé, a megajándékozott fotóival. De bármit is adj idén a szeretteidnek ajándékba, a lényeg, hogy arról szóljon, aki kapja. És ez nem pénz kérdése.

Egy filléres dolog is lehet telitalálat, akárcsak egy gondosan megválasztott lakberendezési termék. Ha ez utóbbit keresed, csak kattints a biomban lévő linkre, mert ott vár rád több ezer.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered