Ezen a 3 bútoron nem érdemes spórolni!

0 darab hozzászólás

Jártál már úgy, hogy megvásároltál egy jónak tűnő bútort, aztán néhány nap elteltével úgy megbántad, mint az a kutya, amelyik kilencet kölykezett? Megkíméllek egy következő ilyen élménytől, mert most elárulom, melyik az a három bútor, amelyiken nem érdemes spórolni.

Az első a matrac, míg az ágykeretet egy stílusváltás okán akár néhány év múlva is lecserélhetjük, egy jó matrac 10, de akár több évet is kibír. Mivel éjszaka ki tudod rajta pihenni magad anélkül, hogy reggelente úgy ébrednél, mint akit agyonvertek, egy jó matrac felveszi a versenyt még a legjobb ránctalanító krémmel is. Akkor jó, ha tehermentesíti a gerincedet, a testsúlyod pedig egyenletesen oszlik el rajta. És végül a jó matracot szereted. Tudom, ez furán hangzik, de annál fontosabb. Gondolj csak bele, olyan autót sem veszel magadnak, amibe nem szeretsz bele azonnal, vagy ne tudnád elnevezni, becézgetni. Na a matrac pont ilyen. Tudom, hogy lepedő lesz rajta, a kutya sem fogja látni, de elég a tudat, ha ronda, és máris nem fogsz rajta jól aludni. Csakis ergonomikus kialakítású székeket válassz. Az sem baj, ha különböző típusúak kerülnek az étkezőasztal köré, mert akkor az eltérő testalkatú emberek azt választhatják ki, ami számukra legkényelmesebb. Ne válassz háttámla nélkülit vagy merev műanyagból gyártottat. Akkor lesz kényelmes, ha az ülés magassága 44-45 centiméter, a szélessége pedig minimum 45. Figyelj arra, hogy az asztal körül maradjon legalább 60 centiméter szabad hely, hogy fel is tudj belőle állni. A kanapé a nappali zászlós hajója, ami vagy magához édesgeti, vagy elkergeti a látogatókat. A minőségét a súlyán keresztül is meg tudod becsülni. Egy jó kanapéban van anyag. Egy könnyűtől ne várj csodát. Ha szeretsz rajta elheveredni, akkor alacsonyabb, jól párnázott, kartámasszal ellátott típust válassz. Mindenképpen legyen háttámlája, és eszedbe ne jusson egy heverőszerű képződményt választani. Nézd meg, hogy a párnái béleltek-e és fontos szempont a mélysége is. Idősebbek számára a keskenyebb az ideális, mert arról könnyű felállni. Ha azonban imádsz a kanapén filmeket nézni, akkor extra mélységű, kihúzható, fekvő fotellel ellátott típusban gondolkodj. Ha gyakran fogadsz vendégeket, akkor az sem árt, ha a kárpitja minden bír. Nálunk rengeteg cica, kutya, gyerekbiztos kanapét találsz.

Ha tudni szeretnéd, melyik számodra az ideális matrac, étkezőszék vagy kanapé, a lejátszási listánkban mindháromról találsz egy speciális videót. Ha pedig látni szeretnéd, milyen igényesek az általunk forgalmazott bútorok, akkor kattints a bio-ban lévő linkre és győződj meg róla magad.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered