Étvágygerjesztő bútorok

0 darab hozzászólás

Ha ennek a hot dognak, vagy ennek a hamburgernek a láttán most összefutott a nyál a szádban, akkor a most következő bútorokat egyenesen zabálni fogod, amiket többek között ez a fickó tervezett meg. 

De vess csak egy pillantást a mosolyára, aki egy papírfogsorral képes még egy igazolványképből is művészetet kreálni, az ennél nagyobb gaztettekre is képes. Például arra, hogy a tervezőasztalnál újraértelmezzen egy hot dogot, és abból létrehozza ezt a kanapét, melynek az ára potom 2 millió 900 ezer. Természetesen magvas kivitelben. És ha már az amerikai pop art-ról van szó, nem maradhatott el ez a hamburger fotel sem. Átszámítva alig kétmillió forintért, amihez köretnek választhatsz egy 280 ezer forintos uborkaszeletet, vagy egy paradicsompárnát, de akár még egy csemegeuborkát is közel félmillió forintért, és hogy teljes legyen a berendezés, kiegészítheted az egészet egy tükörtojás szőnyeggel. A szett pedig így néz ki egyben csupán 6 millió 700 ezer forintért, amiért tulajdonképpen több mint 33 évig minden nap meg is ehetnél ezek közül egyet.

Mi pedig a Marco Mobilinél ebből a pénzből nem egy szobát, hanem kapásból négy komplett lakást be tudnánk rendezni olyan prémium minőségű bútorokkal, amik a divatból sem mennek ki. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi ennek a titka, akkor csak kattints a bionkban lévő linkre, és jelentkezz hozzánk ingyenes lakberendezési konzultációra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered