ENERGIAVÁMPÍR tárgyak a lakásban, amitől jobb, ha megszabadulsz

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy mi a közös azokban a lakásokban, ahol nem szívesen tartózkodnak az emberek? Hogy mindegyikben előfordulnak energiavámpír tárgyak? Vajon a te otthonodban a most következők közül melyik szívja leginkább a véredet?

Bár a mesterséges növények a megszólalásig tudnak hasonlítani a valódiakhoz, nem tisztítják a levegőt és nem áramoltatják maguk körül a finom energiákat. Így jó, ha ezeket elkerülöd. Az ollókat, késeket célszerű zárt fiókban tárolni, vagy egy olyan tartóban, ami takarja az élüket. Az exektől ajándékba kapott Maseratit persze nem szükséges azonnal elvinned a bontóba, hiszen nem ettől fog helyrebillenni a lelki egyensúlyod, de a ruháit kérlek, ne tartsd meg. Nem, még alvó pólónak sem. Ahhoz az ajándékhoz sem kell ragaszkodnod, ami olyan rokontól való, aki valójában ki nem állhat. Van neked arra szükséged, hogy ahányszor csak ránézel, görcsbe ránduljon a gyomrod. Darth Vadernek a Star Warsból jól állt a fekete, de még az ő katonái is fehérbe voltak öltözve. Szóval csak azért, mert éjszaka úgysem látszik, a hálószobában inkább kerüld a teljesen fekete szetteket. Bár sokan szeretnek az ágyban fekve filmet nézni, jobb, ha nincs tévé a hálószobában, pláne ha az akkora, mint egy focipálya. A szomorúságot, elmúlást ábrázoló képzőművészeti alkotásokra is mondj nyugodtan nevet. A törött tükröket pedig paterold ki. Ha valaki mindenáron nyilvánosan kíván az érdemeivel büszkélkedni, akkor tegyen okleveleket vagy kupákat a szoba egy kitüntetett falára, melyeket egyenlő esélyekkel induló felek küzdelmének eredményeképpen nyerte el. Ennél az állapotnál már csak az szánalmasabb, ha lusták vagyunk visszatekerni az órát, és inkább hozzáadunk egy órát egy éven keresztül a látottakhoz, csak hozzá ne kelljen nyúlni. Amit csak tudsz, javíts meg, vagy ha erre nincs mód, akkor távolítsd el az otthonodból. A szúrós növények nem csak a pozitív életérzést, de a bennfentesek szerint az udvarlókat is távol tartják a háztól. Ami nem szerencsés, ha valaki éppen új társra vágyik.

Jó hír azonban, hogy az energiavámpír használati tárgyaiddal könnyedén le tudsz számolni, a helyüket pedig átvehetik olyan pozitív energiákat sugárzó tárgyak, mint például Tivoli relax kanapénk, mely az egyik legkényelmesebb filmnézős bútorunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered