Ebbe a villába költözött be Jennifer Lopez és Ben Affleck

0 darab hozzászólás

Hogy egy luxusingatlanban találunk tekepályát vagy edzőtermet, az már nem számít különlegességnek. Na de, hogy műtőt vagy fogorvosi rendelőt. Hát, azért az még sztár körökben is meredek. Pedig ebben a Los Angeles-i 65 millió dollárt érő ingatlanban ezek is megtalálhatóak, amit Jennifer Lopez és Ben Affleck már majdnem lefoglalózott. Amikor szembejött velük ez az első ránézésre, alig valamiben különböző villa, amire le is csaptak. Ha még nem láttad milyen, most megmutatom.

Szerelmi fészkük 10 hálószobával, 17 fürdőszobával és sok egyéb más extrával felszerelt. Ha azt gondolod, hogy a villában ez az egyetlen konyha, akkor tévedsz, van még ezen kívül három, melyek közül ez lett kialakítva a személyzet számára. Így fest JLO étkezője, ahol egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott. De akad itt biliárdszoba, egy csinos bár, akárcsak egy házi mozi. Ha pedig a beltér már túl szűkösnek bizonyulna, csobbanhat egyet ebben a kültéri medencében. De akár még golfozhat is a több, mint egy hektáros területen. A 10 hálószobából ez az egyik, ám Jennifer ebben az ágyban hajtja álomra a fejét, amihez tartozik egy privát nappali, és persze egy impozáns öltöző, egy minden igényt kielégítő gardrób, továbbá egy dupla fürdőszoba, ezzel az ámulatba ejtő aranykáddal, amihez hasonlót már mutattam neked. Emlékszel arra, hogy kinél? Bizony, Kendall rezidenciáján. A házban több nappali helyiség is található, ez itt az elsődleges, mely mellett akad még egy a földszinten, egy másik pedig az emeleten, ezzel az impozáns, Teddy szövettel borított kanapéval, mely kárpitnál aligha létezik ölelősen puhább.

Ha te is kedveled ezt a méltán népszerű textíliát, akkor van egy jó hírem. Áruházunkban az itt láthatók mellett számtalan más bútort is kérhetsz ezzel a csodálatos bútorszövettel. Kattints a bionkban lévő linkre és nézz szét kínálatunkban.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered