CHER lélegzetelállító szentélye

0 darab hozzászólás

Ha láttad már Kim Kardashian sokak szerint ravatalozóra hasonlító ultra-minimalista házát, akkor most megmutatom Cher otthonát, ami annak szöges ellentéte. Kíváncsi vagyok, hogy a kettő közül neked melyik jön be.

A tökéletes malibui helyszínt 1998-ban vásárolta meg, melynek berendezése évekig tartó gyűjtés eredménye, és ami velencei palotákra és Európa nagy reneszánsz villáira hasonlít a leginkább, némi mór beütéssel. Már a bejárata is elég lenyűgöző a mészkő blokkfalakkal, a kézzel kovácsolt bronz ajtókkal és vasalatokkal, ahonnan a központi udvarra érve ez a csodás szökőkút fogadja az ideérkezőt, melynek csempéje Spanyolországból és Marokkóból való. Nappalija is tobzódik a történelmi elemekben, ahol a mennyezetet tealevelekkel festették meg. Kézzel faragott szilfa ágyait pedig a XVII. századi kína ihlette. De találunk itt 19. századi antik székeket, és ezt a csodás, kézzel festett mandalát. Így fest az elefántcsont fehérre megálmodott étkezője, amihez képest a konyhája már ingerszegénynek mondható, és aminek a különlegessége a tűzhely mögötti ezüstözött csempefal. Amit itt látsz, az a családi szoba, amiben egy XIX. századi pamlag is található, rajta egy Yves Saint Laurent kendővel. Az elsődleges hálószoba lakosztályába ezen a bronzszegecsekkel ellátott diófaajtón át vezet az út, melynek átriumában található ez a nem akármilyen bútor, amit a készítője csak úgy nevezett el, hogy Cher hintó. A hálószoba különlegessége ez a húszas évekből való szíriai ágy, ami a híres némafilm színészé, Rudolph Valentinoé volt. A lakosztálya egy ülősarokkal is rendelkezik, ahol a falakat selyemmel bélelték. A hozzá tartozó fürdőszobában pedig mészkőfalakat és természetesen egyedi szekrényeket találunk. Így mutat a vendég lakosztályhoz tartozó külső átjáró. És így fest az ott lévő egyik vendégszoba az ágy mögött ezzel a faragott ballinéz panellel. Mi tagadás, nem lehet rossz egy olyan helyen élni, ahol ezek mellett még ráadásul a hátsó kerted a Csendes-óceán, de ha neked nem ilyen sors jutott, akkor se csüggedj! Cher otthonában történetesen az anyagi lehetőségek jó ízléssel is találkoztak, de nincs ez mindig így. Sok pénzből is lehet borzalmas és kevés pénzből is lehet bámulatosan szép végeredményt varázsolni, amihez most még egy kis segítséget is tudunk neked nyújtani.

Kattints a bionkban lévő linkre, és találd meg a szívednek legkedvesebb bútort, mert most majdnem egy héten át ekkora kedvezményekkel várunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered