A világ legmenőbb tolvaja

0 darab hozzászólás

Ébredtél már úgy, hogy egy dinoszaurusz feje van melletted a párnán? Ennek a házaspárnak a nőtagja már igen. Akik egy olyan kleptomániás családtaggal kénytelenek együtt élni, akiben nem az a legfurcsább, hogy alig ötévesen kezdett el lopni, hanem az, hogy ez egy macska. És mivel ma van a macskák világnapja, hadd mutassam be nektek Dusty-t, aki nemcsak a fürdőszobai mosdókat, de a fürdőruhákat is kedveli.

Elsőként ugyanis a szomszédjukban lakó hölgy bikinijét lovasította meg. Először a felsőt, majd később az alsót, minden bizonnyal az együttes megtartására összpontosítva. Bűnözéseire akkor derült fény, amikor az Animal Planet nevű tévécsatorna egy kamerát telepített gazdái háza elé, hogy megörökítsék éjszakai portyázásait. A jószág becslések szerint több mint 600 értékes tárgyat lopott el. Köztük 11 igen értékes háztartási eszközt is. De van a gyűjteményében 96 pár kesztyű, huszonnégy pár szandál, kétszáznyolc törölköző, egyem a szívét, és számtalan plüss állat, köztük az ominózus dínó, amit elsők között helyezett a gazdája ágyára ajándékként. És hogy mindezt miért tette? A szakértők szerint Dusty ragadozó ösztönei kissé megzavarodtak, ezért vadászott mások tárgyaira. Elnézve a trófeáit, csupán egy dolgot nem gyűjtött össze, aminek a gazdái pedig valószínűleg sokkal jobban örültek volna egy bazi nagy gardróbszekrényt, ahova a gyűjteménye elpakolható lett volna.

Ha nálad is folyamatos vándorlásban vannak a ruhakupacok, akkor van egy jó hírem. Nálunk nem csak beszerezheted új gardróbszekrényedet, de meg is tervezheted, így az olyan lesz, amilyen másnak garantáltan nincsen. Ehhez csak kattints a bionkban lévő linkre, és jelentkezz ingyenes gardróbtervezésre.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered