Ezzel az 5 dologgal nyírhatod ki a konyhádat

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy mivel nyírhatjuk ki a konyhánkat már a nulladik lépésben, ha a felújításáról van szó? Ezúttal nem a technikai részletekről beszélek, hanem arról, hogy sok esetben nem látjuk a fától az erdőt.

Például amikor nagy lelkesedéssel bevágódunk egy csomó boltba, ide egy kis fugáért, oda egy fogantyúért, és meg is veszünk bizonyos dolgokat, de hát itt nem lehetett ennyiért otthagyni, de eddig ott lehetett volna. És ha eddig volt is koncepció, azzal ennek lőttek. Mert az ilyen impulzusvásárlásokból lehet tudni, ha valaki nem látja az összképet, hogy végül mi mihez fog passzolni. Ebből egyenesen következik a második pont, amikor valaki annyira a konyha küllemével van elfoglalva, hogy közben megfeledkezik a funkciókról, és majd csak utólag fog sopánkodni. A harmadik tétel még ennél is prózaibb, amikor valaki, én csak úgy fogalmazok, kirakat konyhát csináltak magának, amiben van egy félmilliós páraelszívó, ahol hetente egyszer, akkor is csak teát főz. Világos, hogy egy konyhát évtizedekre csináltatunk, de azért alapvetően az aktuális életvitelünkhöz érdemes a berendezéseit megválasztani. Ennél egy fokkal jobb, amikor valaki abban bízik, hogy majd az asztalos helyettem megtervezi a konyhát. Vitán felül áll, vannak baromi jó asztalosok, de azért alapvetően nekik nem ez a dolguk. Tudni fogják a méretezést, odafigyelnek a funkciókra, de gondolatolvasást, illetve egyediséget azért ne tőlük várjunk. És végül az is elgondolkodtató, hogy amikor valaki akár több millió forintot költ a tökéletes konyhára, előtte miért nem fordul szakemberhez? Legalább egy tanácsadásra.

Na, de te most ezt megteheted, ráadásul teljesen ingyen. Ehhez csak jelentkezz a linkünkre kattintva online konyhatervezési workshopunkra, ahol minden fontos dolgot megtanítok neked, hogy ne fuss bele visszafordíthatatlan hibákba.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered