7 modern macskabútor, amit a cica és a gazdi is imádni fog

0 darab hozzászólás

Hogy a macskabútorokat nem macskák tervezik, az abból is látszik, hogy sok van közülük, amit egyszerűen elkerülnek, és amik ezen felül még rondák is. Most mutatok 7 olyan macskabútort, amik alternatívái lehetnek a hagyományos kaparófáknak és mászókáknak, és ezen felül még stílusosak is.

Az első ez a tetrisként is variálható kaparó és mászórendszer, ami lehetővé teszi, hogy az egyes blokkokat kapcsok segítségével úgy kombináljuk, ahogy csak akarjuk. Az egyes elemek akár falra is szerelhetőek, de stílusos dohányzóasztal is készíthető belőle, ami akár 140 kilogrammos terhelést is elbír. A második ez a japán minimalista mászófal, ami olyan aprólékos odafigyeléssel előállított, hogy évente mindössze 22 darab készül belőle. Ezt a mászókát macskák ihlették, ami a márványtalapzatot éppen azért kapta, mert a tervezők láttak egy macskát, amely a nagy melegben ezen hűtötte magát. A cicák fel-lemászkálhatnak a fán és pihenhetnek a dán gyapjúpárnákkal kiegészített platformokon. A harmadik bútor a francia elegancia jegyében született meg, ami nem csak a macska kényelmét veszi figyelembe, de kétlábú társának igényeit is, aminek a végeredménye egy olyan macskabútor, ami nem lóg ki a környezetéből. A negyedik ez az elmés zsebszék, mely eredetileg nem macskáknak készült, hanem egy kettő az egyben ülő és tároló bútornak. Ám amit a macskás családokban a macskák rendre kisajátítottak, főleg azok a jószágok, akik szeretnek az emberük közelében tartózkodni. Az ötödik ez a függőágy asztal, amit úgy terveztek meg, hogy dohányzóasztalként és macskafüggőágyként is funkcionáljon. Saját tapasztalatból tudom, hogy ezt imádják a macskák. Bár néhány gyártó tett arra kísérletet, hogy az emberek bútorainak kicsinyített mását készítse el négylábúaknak, ezek általában nem túl esztétikus próbálkozások. Ám ha valaki mégis egy ilyen megoldásban gondolkodna, annak itt van egy sokkal vállalhatóbb koncepció, ami szép példája a japán kézművesiparnak. Ezeknek az ikonikus épületeknek a kartonváltozatai pedig, ha nem is a letisztultságot erősítik, de rövid távon jópofa búvóhelyként szolgálhatnak. Ám arra senki se számítson, hogy hosszú évekig kitartanak. Szemben az általunk forgalmazott cicabarát szövettel is választható bútorokkal, melyek nem csak a macskák körmeinek, de a vírusoknak és a baktériumoknak is ellenállnak.

Ha kíváncsi vagy rájuk, a bionkban lévő linkre kattintva nézz szét áruházunkban, ahol szakértői tanácsot is kaphatsz a szöveteinkkel kapcsolatban.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered