A világ 10 legextrémebb bútora

0 darab hozzászólás

Találkoztál már a világ legextrémebb bútoraival? Most megmutatom őket, és majd írd meg, hogy te ezek közül melyiket vállalnád be.

Állíthatom, hogy Gaetano Pesce bizarr és szürreális alkotása még a szolidabbak közül való. Főleg, ha megtudod, hogy ez a "Verbális visszaélés" névre keresztelt lámpa is az ő alkotása. Ma már vásárolható úgynevezett introvertált pulóver, arról már talán hallottál. De létezik egy maximális magánéletet biztosító bútordarab is. Ez az Introvertált pad, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek melléd ülni. Sebastian Brajkovic alkotta meg a következő bútorcsaládot, mely olyan elemekből áll, mintha csak kinyújtották volna őket, vagy mintha a photoshopban bókoltak volna velük ilyen folyékony állagúvá téve ezt a Victoria korabeli széket. Talán egy orvostanhallgató tudná értékelni ezt a fotelt, de én nyugodtan ki merem jelenteni, hogy egy ilyet nem szívesen látnék viszont az otthonomban. És amíg egy holland tervező ki nem találta ezt a bútort, álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer el fogja hagyni az a mondat a számat, hogy ennek a széknek vastagbél elzáródása van. Ezt a bútordarabot pedig csak azoknak ajánlanám, akik egy csipetnyi rémálmot is beszeretnének az életterükbe varázsolni. Nem vagyok egészen biztos abban, hogy ez a valami ne próbálna meg felfalni, amíg ülök rajta. Ebben az ágyban pedig minden reggel ajándéknak tekinthető, hogy éjjel nem szakadt rád. Bár nem tűnik túl kényelmesnek, ez a kanapé válasz lehet arra a dilemmára, hogy hogy kerül be egy szőnyeg egy azt utáló otthonába. És végezetül jöjjön ez a fosszilis bútor, mely nagyszerű kombinációja a fenségnek és a romlásnak. Ám mivel az árát csak külön kérésre bocsátják rendelkezésre. Ez biztos jele annak, hogy egy átlag magyar nem fizetheti meg.

Szemben a Marco Mobili bútoraival, amik nemcsak elérhetőek, de a visszajelzéseitek alapján 6 csillagot is megérdemelnének.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered