A legnépszerűbb konyha színek 2024-ben

0 darab hozzászólás

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen színek fognak kimenni a divatból, és milyenek jönnek a helyükre a konyhákban? Máris mutatom.

Nem győzöm ismételni, hogy a piros színt mennyire nem javaslom se konyhába, se szobába. De tudom, hogy ettől még vannak, akik szeretik. Számukra lehet jó alternatíva ez a meleg rózsaszín, ami tökéletesen működik egy kiskonyhában is, vagy ott, ahol hiányzik a természetes fény.A szürkének leáldozott, akkor is, ha ötven árnyalata van. Helyette a tervezők inkább a bézshez nyúlnak, ami az új semleges szín a belsőépítészetben, és kár lenne alábecsülni az erejét. Mert egyszerre meleg és elegáns, és remekül mutat az évszakok váltakozó fényében. A fehér konyhákat felváltja a sárga, ami az egyik legfelkapottabb szín lesz jövőre. Ráadásul a sárga konyhák nagyon megnyugtatóak tudnak lenni, különösen, ha hideg, nyugtató tónusokkal, például szürkével vagy tompa kékkel párosítják. Bár a sötétkék sem fog kimenni a divatból, a tervezők egyre inkább az óceán színeit fogják preferálni. Hódítani fognak az akvamarin árnyalatok, a mediterrán tengerpartok csillogó kékeszöld tónusai, akárcsak az Atlanti-óceán tintakékje. Csak arra kell ügyelni, hogy ez a szín ne legyen domináns egy északi fekvésű helyiségben. És végül a sötét színek helyett ismét divatba jönnek az 50-es évekből már ismert cukorkára emlékeztető pasztellek. Ami remek hír azok számára, akik egy igazán nyugtató közegre vágynak.

Akik pedig épp most szeretnének beszerezni egy új konyhabútort, ez lehet a remek hír, hiszen hétfői, akár ekkora kedvezménnyel válhat valóra az álmuk. 

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered