2023 legmenőbb karácsonyi trendjei

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy honnan lehet tudni, hogy mi lesz idén a karácsonyfák divatszíne, és hogy melyik lesz az? Most ebbe avatlak be, így idén semmiről sem maradsz le.

Bár a zöld egyébként is alapszíne a karácsonynak, idén többek között a pisztácia árnyalata fogja uralni a legmenőbb karácsonyfákat, ami nem meglepő, hiszen nem is olyan régen ez az árnyalat a ruhák világában volt vezető. Az ott megjelent színek pedig egy-két év múlva általában visszatérnek, méghozzá karácsonykor.

A pisztácia mellett a második legmenőbb trend az erdő hangulata köré szerveződik, azaz hódítani fognak a földes tónusok, mint amilyen a rozsda, a terrakotta vagy a réz. És megjelennek a díszek között az erdei növények és állatok. Például a madarak, mindenféle erdei lény, a legfelkapottabbak pedig kétségkívül a bombák lesznek. Amik már nem korlátozódnak a klasszikus vörös-fehér sapkás verzióra, hanem a konyhák jövő évi trendjét megelőzve már pasztellszínekben is megjelennek. Akárcsak a madarak. De beköltöznek a nappaliba a kis rókák, a sündisznók, a baglyok, nyulak, őzikék a legmenőbbeknél fából, vagy pénzből legyártva.

A lágy pasztell árnyalatokhoz pedig idén a legjobban a havas fák fognak illeni. És egyre több helyen fogsz ezekbe a bolyhos csillagokba belebotlani, ami ugyancsak elmaradhatatlan kelléke az idei karácsonynak, az a klasszikus fenyőfüzér gyümölcsökkel és tobozokkal, és egy nem akármilyen gyertyával, amiből most elhoztunk 32 olyan illatot áruházunkba, amihez foghatóval még biztosan nem találkoztál.

Ezeknek az Aurora Candle szója gyertyáknak a kanóca úgy ropog, mint a tüzifa a kandallóban. Az illatuk pedig a szoba minden zugát átjárja. Ha csak egy valamit keresel az ünnepre való ráhangolódáshoz, azt mondanám, hogy ez legyen az. Ebből ha ötöt megvásárolsz, a hatodikat ajándékba adjuk, méghozzá karácsonyi díszdobozban. Gyere el hozzánk Veszprémbe és csak lerág, vagy erre a hatalmas kedvezményre addig, amíg még van.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered