A legjobb padlóburkolatok

0 darab hozzászólás

Ha mindent kellene, de csak egyetlen dolog felújítására futja most a lakásodban, akkor azt tudod, mi legyen? Talán meglepő lesz a válaszom, de a padló, mert ez látszik a legnagyobb felületen. Most azt mutatom meg, hogy milyen parkettát érdemes választanod.

Ha egy igazán elegáns megoldást keresel, akkor a dió lehet a neked való. Mert nem csak melegséget kölcsönöz a helyiségnek, de luxusérzetet is ad. Ennek alternatívája lehet a hickory, ami szuperellenálló, és a világostól egészen a sötét tónusokig választható. Kifejezetten jó olyan helyiségekbe, ami nagy igénybevételnek lesz kitéve.

A következő a tölgy, ami a legsokoldalúbban felhasználható fafajta. Létezik világos, vagy vörös változata is. Rendkívül tartós és ellenálló ez is, így nagy forgalmú terekben is ideális.

A harmadik opció a juhar, ami világos színének köszönhetően tökéletes lehet egy minimalista vagy kortárs környezetbe. És nem csak padlókhoz jó választás, hanem konyhabútorokhoz is.

Ha pedig szereted, ha körülötted pezseg az élet és hidegen hagynak a konvenciók, továbbá szereted a bohém stílust, akkor a tigrisfa vagy a cseresznye lesz a neked való.

További hasznos lakberendezési tippekért kövess minket, illetve nézz szét áruházunkban, amit nem megvásárolt botok, hanem valódi vásárlók értékeltek. Ezúton is hálásan köszönünk minden visszajelzést nektek.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered