A legbosszantóbb lakótársak

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy mi rosszabb egy lepukkant albérletnél vagy koleszszobánál? Ha azt, ráadásul még egy olyan bosszantó lakótárssal is meg kell osztanod, mint amilyeneket most mutatok be.

A közös hűtőszekrények kifosztásának már szinte hagyománya van a nagyobb munkahelyi közösségekben, ahol a dolgozók szemrebbenés nélkül eszik meg egymás ételét. Na, de ugyanezt meglépni egy albérletben vagy egy koleszszobában, hát elég merész. Emberünk ennek ellenére mégis megteszi, és újból és újból felfalja az otthonról hozott töltött káposztát, és a rágcsálnivalóidat is előszeretettel pusztítja el anélkül, hogy később bármit is pótolna. A gerincesek rendjéhez csak nagy jóindulattal sorolható lakótársnak ezen felül szinte soha nem jut eszébe, hogy hozzájáruljon a közösen használt dolgok beszerzéséhez. Ő minden bizonnyal úgy képzeli, hogy a vécépapírt a fogtündér hozza. Kezdetben akár azt is hihetnéd, hogy kissé szórakozott vagy hogy a dolgaidat nem pont úgy és ott találod, mint ahova korábban tetted. A lakótársad ugyanis fifikás és a garázdálkodást csak kicsiben kezdi, majd amikor látja, hogy retorzió nélkül megteheti, emelni fogja a tétet. Így tűnnek el először csak a tollaid, de légy abban biztos, hogy a parfümödből az illat sem magától párolgott el. A rendetlenség szóba kerül, sokaknak egyből a férfiak ugranak be, pedig némely nő jócskán túltesz rajtuk. Ők azok, akiknek a szobájában térdig gázolhatunk a szanaszét hajigált ruhákban, és lesz ott még a szőnyegben ragadva tisztasági betét is. Nem mellesleg ezek azok a kisasszonyok, akik ebből a kuplerájból makulátlan outfitel lépnek ki. A kupis egy gyengített verziója a nem mosogató. Őt csak a mosatlan edények látványa riasztja. Addig szedi ki a szekrényből a tiszta tányérokat, amíg még van, és ha már elfogytak, inkább papírdobozból eszik. Ő ugyan elmosogat, de addig tömi a kukát, amíg csak lehet. És nem, soha nem lehet annyira tele, hogy ne férjen rá legalább még egy banánhéj, vagy hogy azt ki kelljen üríteni. Ő az, aki nem tartja tiszteletben a privát szférádat. Mindig akkor és ott lábatlankodik, ahol nem kéne. Neki pont akkor kell vécére menni, vagy a fürdőszobába, amikor te vagy ott soha máskor. Olyan, mint egy kullancs, lerázhatatlan.

Remélem te ezekkel a típusokkal nem találkoztál. De ha ismersz olyat, aki nem ilyen szerencsés, annak küldd el ezt a videót azzal az üzenettel, hogy van az a pont, amikor a legjobb döntés a költözés, és ha ez bekövetkezne, az új kecó berendezésében számíthat ránk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered