9 izgalmas trend a KONYHÁK világából

0 darab hozzászólás

Hallottál már arról a kifejezésről, hogy fürdőkonyha? Csak mert a legújabb konyhatrendnek ez az egyik kulcsszava. Most ezt és még további nyolc újdonságot mutatok be.

Előtérbe kerülnek az úgynevezett meditációs anyagok. A természetes kövek és vakolatok, amik gyógyfürdőre emlékeztetnek. Innen a név, hogy fürdőkonyha. Beköltöznek a konyhákba a fák, méghozzá nem is akárhogyan. Az ívelt, szokatlan formájú konyhaszigetek, a túlméretes fogantyúk, a színes csaptelepek, akárcsak a tükröződő rézárnyalatú konyhai hátlapok. A korpuszokat illetően ismét hódítani fog a drámai fekete. A tojássárgájától a mustárig a sárga különféle árnyalatai, és a finom menta zöld. Ember legyen a talpán, aki ezeket a trendeket mind fejben tudja tartani.

Így ha te is tanácstalan vagy, hogy hogyan tudnád a konyhádat anélkül megtervezni, hogy hónapokkal később valamit megbánj, akkor vegyél részt ingyenes online konyhai workshopunkon, aminek a végére ígérem, hogy elsajátíthatod a konyhatervezés legfontosabb trükkjeit. Ehhez csak kattints a bionkban lévő linkre, és jelentkezz akár most. Remélem, ott is találkozunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered