BARBIE, és amit nem tudtál róla

0 darab hozzászólás

Ha akarna sem tudna menstruálni, és eredetileg legénybúcsúkra tervezték. Ő Barbie, akiről fogadjunk, hogy a most következő dolgokat sem tudtad.

Kilenc évvel azelőtt született, hogy a nők az USA-ban saját bankszámlát nyithattak. Eredetileg ezen a néven, aki csak a barátainak Barbie, aki ekkor még csak egy egyszemélyes ággyal, televízióval rendelkező, nyitott koncepciójú kartonház büszke tulajdonosa volt, amiben nem volt konyha. És még valami? Hely, egy félnek. Az ugyanis csak két évvel később jelent meg az életében és a boltok polcain Ken néven. Ebből következik, hogy Barbie a fiatalabb férfiakhoz vonzódik és imád tanulni, lévén több mint 200 szakmát sajátított el az évek során. Többek között paleontológus, rapper, McDonald's alkalmazott, aki háromszor járt az űrben is, és hatszor indult elnökválasztáson. Ha pedig azt gondolod, hogy a világ legnagyobb ruhagyártói a fast fashion márkák, akkor tévedsz. Ezt a címet a babát gyártó Mattel tudhatja magáénak, mert Barbie-nál több ruhája senkinek nincsen. Csak cipőből eddig több mint egymilliárd párat készítettek neki. De limitált kiadású Barbie-ból sincs hiány, melyek közül a legutóbbit Erzsébet királynőről mintázták meg. Ami az olyan gyűjtők számára, mint ez a hölgy, igazi kuriózumnak számít. Lévén ő az eddigi csúcstartó, összesen 15 ezer babával. Az évek során Barbie rengeteget változott. Egy ízben még a haja is jócskán megnőtt, mellyel ez a Barbie vált a világ egyik legkelendőbb árucikkévé. A kezdeti kartont váltva az otthona már műanyag, ahol legújabb ágya ilyen szív alakú, és így fest a gardróbja, itt pedig a nappaliját látod. Margot Robbie pedig már azt is megmutatta, hogy milyen átalakuláson ment át, időközben már megszületett, és azóta professzionálissá és minden igényt kielégítővé vált konyhája. Amilyen akár neked is lehet, feltéve, ha tudod, hogy mitől lesz álom és nem rémálom egy konyha.

Ha szeretnéd mindezt elsajátítani, csak kattints a bionkban lévő linkre, és jelentkezz ingyenes online konyhatervezési workshopunkra, aminek a végére ígérem, hogy olyan elégedett leszel, mint a saját konyhájával Barbie!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered