6 DIY dekorációs ötlet fa rekeszekből

0 darab hozzászólás

Állj! Ha szereted az otthonodat saját készítésű, környezettudatos dekorációkkal feldobni, és kedveled a rusztikus vagy ipari stílust, akkor most mutatok egy olyan ötletet, ami biztosan tetszeni fog.

Ehhez szerezz be néhány fa rekeszt vagy boros ládát, amiből készíthetsz ilyen éjjeli szekrényeket magadnak, aminek a rekeszében tárolhatod az éppen olvasott könyvedet vagy magazinodat. Ha fekete fémlábakkal látod el, ipari, ha pedig sárgaréz, akkor vintage stílust kölcsönözhetsz neki. És ha nem akarod, le sem kell festeni. Ha több ládát is be tudsz valahonnan szerezni, akkor készíthetsz belőle ilyen ötletes polcot a konyhába, vagy a mosókonyhába. Tárolhatsz bennük fűszereket, poharakat, és ha ügyesen illeszted őket össze, akkor nagyon izgalmas vizuális kompozíciót hozhatsz létre. A gyerekek játékait, holmijait is tarthatod bennük, amihez nyitott szerkezetének köszönhetően a kicsik is könnyen hozzáférnek. A ládák személyre szabhatóak színes festékkel, matricákkal, fogantyúkkal. Ezzel játékos hangulatot varázsolva a gyerekszobába. Vízszintesen vagy függőlegesen elrendezve külön teret hozhatsz létre a dekorációs tárgyaknak. Kerekeket is hozzáadhatsz, hogy könnyen mozgathasd a növényeidet. De eredeti funkciójukat visszaadva tárolhatsz bennük palackokat is. Csak sokkal látványosabb módon, egy bárpultot létrehozva a nappaliban. És hogy lásd, a ládák felhasználásának csak a fantáziád szab határt. Felszerelheted őket a mennyezetre is, ami így garantáltan a helyiség fókuszpontja lesz.

További hasznos lakberendezési tippekért kövess minket, illetve kattints a bionkban lévő linkre, és nézd meg, hogy milyen különleges, ingyenes szolgáltatásokkal várunk még. 

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered