5 tiltólistás ajándék (lakásavatóra)

0 darab hozzászólás

Kaptál már olyan ajándékot életedben, ami csalódást okozott? Netán épp te vagy az, aki olykor kifogy az ötletekből? Most megmutatom, mi az az öt dolog, amit semmiképpen se adjál ajándékba egy lakásavatóra érkezve.

Tuti biztos, hogy kaptál már ajándékba olyan üvegbort vagy mézbe áztatott földimogyorót, amit az életben nem nyitottál ki, és a polcodon azóta is ott porosodik. Tudom, erős a késztetés, hogy ezeket a tételeket alkalomadtán tovább passzold. Méghozzá egy olyan papírtáskában, amit korábban te is mástól kaptál, de bármekkora is a kísértés, kérlek, ne tedd! Első körben indulj ki magadból. Te örülnél egy olyan ajándéknak, amire azon túl, hogy egyszer ránéztél, soha az életben nem fognád meg. Na, ezért hanyagolt többek között ezeket a cuki, napelemes, integetős virágokat. És minden más kacatot is. Inkább azt képzeld el, hogy mi lenne emlékezetes a megajándékozott számára, amiből rögtön tudná, hogy ismered őt. Én történetesen az a nő vagyok, aki imádja a barkácsáruházakat, és teljesen elalél egy kis bors akkus csavarbehajtó láttán, de jobb nem belőlem kiindulni. A szerszámok hasznos holmik, és elkelnek egy háztartásban, de nem túl romantikus egy ütvefúróval beállítani. Egy lakásavatón nem készülünk egy közelgő katasztrófára, éppen ezért nem adunk tűzoltó készüléket sem ajándékba. Ezt a ház ura simán csak nem értené, de egy nőnek adni felér egy hadüzenettel. Én biztos vagyok benne, hogy nem így akarod a tudtára adni, hogy volna mit lefaragni a súlyából. Ugye nem szükséges elmagyarázni, hogy miért tiltólistás egy szemetes? A barátod már eddig sem a szomszéd ajtajába szórta a szemetet, tehát van neki. És ez megint csak az a tétel, amivel nagyon mellé lehet nyúlni.

Ha azonban tudni szeretnéd, hogy mi az, aminek bárki örülne, aki új lakásba költözik, akkor gyere el hozzánk Veszprémbe inspirálódni.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered