2 kérdés, amivel megspórolhatsz egy rakás pénzt!

0 darab hozzászólás

Tudni akarod, mi az a két kérdés, amit, ha megválaszolsz, megspórolhatsz magadnak egy rakás pénzt egy lakásfelújításon? Ha igen, akkor figyelj, most ezt árulom el.

Aki tanult közgazdaságtant, az Pareto-elvével ismerheti azt a szabályt, amely kimondja, hogy az eredményeink 80 százaléka a cselekedeteink csupán 20 százalékából származik. És ez akkor is érvényesül, amikor otthontervezésbe fogunk. Ha ezt a szabályt alkalmazod, anélkül korszerűsítheted az otthonodat, hogy ahhoz mélyen a zsebedbe kelljen nyúlnod. Mielőtt bármibe belefognál, tedd fel magadnak ezt a két kérdést. Attól, amit most meg akarsz változtatni, boldogabb leszel? Rendszeresen fogod használni azt a bútor berendezési tárgyat, amire most pénzt akarsz fordítani? Valószínű, hogy mindkét kérdésre a megcélzott tárgyak csupán 20 százalékában lesz igen a válaszod. Elsősorban ezekre koncentrálj, ami boldogsággal és haszonnal is járnak.

Ha nem akarsz az impulzus vásárlások csapdájába esni, amit hónapokkal később megbánsz, akkor foglalj hozzánk időpontot ingyenes bútortervezésre, és mi segítünk abban, hogy ne veszítsd szem elől a célt. Kattints a bio-ban lévő linkre!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered