A te lakásod tiszta? 5 jel, ami lebuktat, ha mégsem! 2. rész

0 darab hozzászólás

Az első rész folytatásaként most bemutatom az utolsó 5 árulkodó jelet, ami leleplezi, hogy valójában mekkora rend és tisztaság uralkodik nálad. A videó végén írd meg, hogy nálad ezekkel kapcsolatban mi a helyzet.

Valamiért szeretnek abban reménykedni az emberek, hogy az olyan intim helyekre, mint egy fürdőszoba, nem nagyon akarnak betérni a vendégek. Pedig biztos, hogy akik nálad vannak, egyszer legalább el fognak menni oda kezet mosni. És ilyenkor érheti őket a következő döbbenet. Az lehet, hogy te a reggeli kapkodásban észre sem veszed a csaptelepre rárakódott vízkövet, vagy a rossz helyre célzott fogkrémes szájöblítésedet, de ezek egy idő után önálló életre kelnek és odavonzzák a tekinteteket. A vendéget főleg, ha még meg is hívod egy pohár teára, biztosan el fog menni pisilni. És hidd el, ez az a perc, amitől ő még nálad is jobban tart attól, hogy mit fog a wc-ben találni. Jó esetben az előtte ott tartózkodónak sikerült lehúznia és barna vonalkódot sem tartalmaz. Ha ezek után még WC papírt is talál, és nemcsak az üres gurigát, az mindkettőtöknek megnyugtató lesz. A fürdőszobai tükrök különösen nehéz helyzetben vannak, hiszen ezekre a párás környezetben a gyerekek kifejezetten szeretnek rajzolgatni. A kérdés már csak az, hogy mit? Egy szóval nem árt, ha a vendéged meg is tudja magát nézni a tükörben, és nem csak mások ujjlenyomatait. Itt nem arról van szó, hogy a vendégednek nálad támadt kedve zavarában megfésülködni, de legkésőbb a fürdőszobádban a hajkeféddel is találkozni fog. Ha pedig abban annyi hajszálad van, hogy abból már egy parókát is össze lehetne állítani, az más téren is elgondolkodtatja az embert a rendszeretetedről. Előfordulhat, és ennél fogva meg is fog történni, hogy a vendéged megszomjazik. Ilyenkor többnyire benyúlsz a szekrénybe egy tiszta pohárért. Jó esetben ez a mondat nálad nem úgy folytatódik, hogy amit aztán azonnal el kell mosni, hogy át lehessen rajta látni. A rászáradt vízcsapfoltokat, ujjlenyomatokat már nem is teszi szóvá, de észre fogja venni a vendéget.

Ha helyetted nem is tudunk elmosogatni, tudunk ajánlani olyan konyhagépeket, amikkel ez a probléma kiküszöbölhető. Ha ráférne a konyhádra egy kis ráncfelvarrás, akkor kattints a bio-ban lévő linkre és foglalj időpontot ingyenes konyhatervezésre.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered