A te lakásod rendezett és tiszta? Ez az 5 jel lebuktat, ha mégsem!

0 darab hozzászólás

Nem tudom a vendégeid mennyire merészek, de gyanítom, nem azzal kezdik a mustrát nálad, hogy bekukucskálnak a szekrényedbe, vajon katonás rendben állnak-e ott a ruháid. És valószínűleg a hálószobádba se pofátlankodnak be, hogy megnézzék, beágyaztál-e. Azt, hogy rend és tisztaság uralkodik nálad, egészen más módon fogják észrevételezni. Ráadásul egy szempillantás alatt. Most megmutatok öt árulkodó jelet, és a videó végén írd meg, hogy nálad ezekkel kapcsolatban mi a helyzet.

Még be sem teszi a lábát a vendéged a lakásban, máris keletkezik egy benyomása. És itt a fehér ajtóval rendelkezők kapásból hátránnyal indulnak, mert ezeken nagyon hamar keletkeznek koszfoltok, pláne, ha még kutya is van a háznál, aki előszeretettel nyújtózkodik rajta. A lábtörlődre is érdemes egy pillantást vetned. Amennyiben úgy néz ki, mintha az ebnél maradva, a kutya szájából rángatták volna ki, netán túlságosan kopott a felülete, vagy tele van sárdarabokkal, érdemes kiporolni, esetleg egy újat vásárolni. Na ez a legtrükkösebb pont, mert te, aki egész nap a lakásban tartózkodsz, talán észre sem veszed, hogy milyen áporodott ott a levegő. De azt, aki csak most lép be az utcáról gyanútlanul, orrba vághatja egy nem várt illatfelhő. Ha csak teheted, a látogatás előtt szellőztess ki, de legalábbis ne előtte támadjon kedved kelkáposzta főzeléket vagy pacalt főzni. Először is legyen. Másodjára ne száradjon oda a szappantartódhoz, hogy onnan csak nehéz fegyverzettel lehessen lerobbantani. A legjobb, ha folyékony szappant tartasz. Ezek közül pedig olyat válassz, amelyik a pumpa lenyomásával nem spricceli ki a tartalmát közvetlenül a vendéged ruhájára. Ha a vendéged túltette magát a kézmosás okozta meglepetésen a következő pont, ahol elszörnyülködhet, az a törölköző lesz. A legelső problémája ott keletkezhet, hogy kitalálja, melyiket használhatja anélkül, hogy közben rátapadna a kezére valakinek a szőrzete. A legokosabb, ha nem állítod ilyen választás elé a vendégedet. Tedd egyértelművé, melyik törölközőt szánod neki. És ha már a bejárati ajtóval kezdtük, zárjuk is a környezetével. Aki betér hozzád, az feltehetően kabátban és cipőben érkezik, amit ha udvarias szeretne is valahol levetni. Amennyiben a fogasodon már nincs hely, kellemetlen benyomása keletkezhet. Ugyanez érvényes a cipőtartóra is. Ha az ajtón belépve úgy kell átesnie a cipőkön, nem biztos, hogy a sajátjából ki akar már lépni. És itt jövünk mi a képbe.

Ha nem tudsz az előszobádban elpakolni, mert nincs mibe, akkor kattints a bio-ban lévő linkre és nézz szét előszoba bútoraink között. Ha pedig kíváncsi vagy a videó folytatására és még nem tetted meg, kövess minket, így biztos nem maradsz róla le.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered