12 módszer, amivel megemelheted a rezgésszintedet

0 darab hozzászólás

Jó hangulat minden napra

Ha a rezgések megemelése hallatán valamilyen spirituálissal kapcsolatos gyakorlat vagy tézis jut az eszedbe, jó úton jársz, habár a lelki egészség ilyen módon történő ápolásának alapjai a fizikában gyökereznek. Einstein óta tudjuk, hogy minden energia, és minden élő vagy élettelen dolog más frekvencián rezeg.
Egy egészséges ember rezgésszintje például 62-70 MHz között van, ám ha ez alá süllyed, megjelennek az életünkben a betegségek. A megfázásos tünetek például már 58 Mhz-nél jelentkeznek, a daganatos sejtek pedig 42 MHz-nél kezdenek kialakulni. Jól felfogott érdekünk tehát, hogy megtegyünk mindent annak érdekében, hogy magas rezgésű érzelmi állapotba kerüljünk, ahol a béke, a hála és az öröm lakozik. Ennek elérésére 12 egyszerű módszer is létezik.

1. Lehetőleg friss, feldolgozatlan élelmiszereket fogyassz!

Az olyan élettelen ételek, mint amilyen a hamburger vagy a pépesített és újra formázott csibe falatkák rezgése nagyon alacsony, mindösszesen 3-5 MHz. Ezzel szembe a nyers mandula frekvenciája 50 MHz, az olyan "élő" zöldeké pedig mint, amilyen a brokkoli vagy a búzafű, eléri a 70 MHz-cet is. Ebből is láthatod, hogy nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek jutnak be a szervezetedbe, hiszen ezek mind hatással lesznek a te saját frekvenciádra is.

2. Használj esszenciális olajokat

Vannak, akik egyébként is nagyon szeretik egy diffúzorba csepegtetve élvezni az aromás illatokat a lakásukban, melyek közül néhánynak komoly szerepe lehet abban, hogy megemeljék a rezgésünket. A rózsa olajának frekvenciája például 320, a levenduláé 118 MHz. A jó az egészben az, hogy még csak tudatában sem kell lennünk ezen tulajdonságaiknak, hiszen önmagukban az illatuk is képes arra, hogy a hangulatunkat feljavítsák.

3. Légy hálás

Nem csak az általános hangulatodat, de a rezgésedet is megemelheted, ha számba veszed, mi mindenért lehetsz hálás. Vezess hála naplót, hogy emlékeztesd magad arra, mi mindenért mondhatsz köszönetet.

4. Lásd meg mindenben a nyereséget is

Tanuld meg felismerni és értékelni a szépséget, lásd meg a csodát egy egyszerű virágban, vedd észre a felhők alkotta gyönyörű mintákat az égen. Ha esik az eső, ne bosszankodj a vacak időjárás miatt, hanem örülj annak, amit mindez ad a természetnek, köztük neked. Amikor elkezded észrevenni és értékelni mindazt, ami körülvesz, a tudatosság és éberség magasabb szintjére jutsz, ami a rezgésedet is megemeli.

5. Olyan emberek társaságát keresd, akik magasan rezegnek

Talán te is tapasztaltad már, hogy bizonyos embereket valamiképp ragyogóbb energia vesz körül, akiknek emiatt vonzó a közelsége. Jó, ha minél több időt tudsz eltölteni ilyen emberek társaságában, mert nem csak kapni, de adni is tudni fogod ezt az energiát később másoknak, és egyre több olyan emberrel fog összehozni a sors, akik hozzád hasonlóan rezegnek.

6. Használj kristályokat

Az illóolajokhoz hasonlóan a kristályok is rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, melyek egy adott életterületen tudják kifejteni jótékony hatásukat. A rózsakvarc például a szeretettel kapcsolatos érzéseinket tudja felturbózni. A kristályok nem csupán a te energiáidat, de a teret is képesek megtisztítani. Ha érdekel a téma, az interneten számos tanulmányt találsz, ami az ásványok természetével foglalkozik.

7. Igyál tiszta vizet

Ezt nyilván más egészségmegőrző módszer kapcsán is hallottad már, de itt nem csupán arról van szó, hogy karbantartsd általa a szervezetedet. A tiszta víz az energiáid áramoltatásában is kulcsfontosságú elem. Mentesíteni képes a szervezetedet a negatív energiáktól, és segít abban, hogy megtisztítsd magad. Pontosan az történik, ami az általános méregtelenítés során, miközben a mentális salakanyagtól is megszabadulsz.

8. Meditálj

A légző gyakorlatokhoz hasonlóan, ha hagyod, hogy az elméd ráhangolódjon a szívedben és a lélegzetedben rejlő nyugalomra, csodákat tehet a hangulatoddal és a rezonanciáddal. Akár az irányított meditációt, akár a mozdulatlan ülést részesíted előnyben, ennek a gyakorlatnak a jótékony hatása fizikai, energetikai és spirituális szinten is érvényesül, hiszen kilépve a robotpilóta üzemmódból a gondolataid össze-vissza cikázása helyett befelé figyelsz, ahol az elméd elcsendesedik.

9. Hallgass rezgésemelő zenéket

A csakrákról és az életünkben betöltött szerepükről már bizonyára hallottál. Szám szerint 7 ilyen csomópont van a testünkben, melyek mindegyike életünk különböző aspektusait, valamint az energiapontot körülvevő fizikai testet irányítja. Ha valamelyik csakránk blokkolva van, az energiák sem áramolnak megfelelően, és az komoly problémákat okozhat.
Az alulműködő csakrák megfelelő zenei hangokkal aktiválhatóak. Íme egy lejátszási lista mind a 7 csakrádhoz:

1. A gyökércsakrához (396 MHz): Imagine Dragons - Roots
2. Szakrális csakra (417 Mhz): Shakira - Hips do not lie
3. Köldök csakra (528 Mhz): Imagine Dragons - On top of the world
4. Szívcsakra (639 Mhz): Jason Mraz - Look for the Good
5. Torokcsakra (741 Mhz): One Republic - Secrets
6. Harmadik szem csakra (852 MHz): Inzo - Overthinker
7. Koronacsakra (963 MHz): Jack Johnson - Imagine

10. Táncolj vagy sportolj

Nem nehéz megérteni, hogy amikor mozgunk, emelkedik a rezgésünk is. Minél aktívabb vagy, és minél többet sportolsz, annál több energia áramlik át a testeden. Ez az energiaáramlás segít megemelni a rezonanciádat, és segít a tudatod felemelésében is. A sport mellett a tánc az, ami még a segítségedre lehet. És ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy művészileg értékelhető-e a teljesítményed. Az is tökéletes, ha egymagadban rázod a konyhában!

11. Lélegezz mélyeket

A napunk nagy részében tudomást sem veszünk a lélegzésünkről, pedig ez hasonlatos a meditációhoz. Amikor mély lélegzetet veszünk, akkor eleve több oxigénhely juttatjuk a szervezetünket, ami ezáltal több energiát is kap. Csupán néhány egyszerű mély lélegzetvétel is fantasztikusan képes csökkenteni a feszültséget, ami után máris érezni fogod, hogy: oké, itt vagyok, minden rendben lesz!

12. Értékeld a környezetedet

Amikor gondterheltek vagyunk és nem jól mennek a dolgaink, gyakran észre sem vesszük a környezetünket, még azt sem, hogy besötétedett. Napközben próbálj meg tudatosan megállni időnként és tartani egy kis szünetet, és nézz körül. Vedd észre, hogy kik és mik vannak körülötted. Vedd észre a vízcseppben megcsillanó napfényt, egy bogarat a járdaszegélyen, a méheket, amint döngicsélnek a virágszirmok körül, mert ez is az élet. Sőt, ez sokkal inkább az, mint amit gyakorta sikeres életnek könyvelünk el...

BÚTOROK, AMIKNEK MÁR A LÁTVÁNYA IS HARMÓNIÁVAL TÖLTHET EL


Írta: Kánn Krisztina

A Marco Mobili Bútoráruház lakberendezője

Legyél te is a Marco Mobili Club tagja!

Klubtagként számos különleges előnyt szerezhetsz:

- belépéskor egy saját Marco Mobili Club kártya tulajdonosa leszel (amennyiben vásárlásodkor még nem kaptál)
- minden hónapban kedvezménykuponokat és különleges meglepetéseket kapsz
- számos termékünket kedvezményes áron szerezhetsz meg
- elsőként értesülhetsz limitált ajánlatainkról
- kedvezményt kapsz partnereinknél

Bármikor leiratkozhatsz a hírlevelekről. További információkért, Adatkezelési tájékoztatóért (https://www.marcomobili.hu/pages/adatkezelesi-tajekoztato) kérjük, látogass el weboldalunkra.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered