Hódi Pamela 33 kérdésünkre válaszolt

0 darab hozzászólás

-10% KEDVEZMÉNYKÓD: PAMELA10 (ÉRVÉNYES: 2022. OKTÓBER 31-IG)

Hódi Pamela a Marco Mobili 33 kérdésére válaszolt

Egy különleges napon a Marco Mobili bekopogott Hódi Pamela ajtaján, hogy feltegyen 33 kérdést. „A kedvencem a konyha, hiszen itt töltöm a legtöbb időt, itt készülnek a finomságok a család minden tagjának, akik imádják a főztömet.” – mondja Pamela. Ez egyike annak a sok apróságnak, amelyet megosztott velünk, amikor beengedte a Marco Mobilit a maglódi otthonába, ahol Pamela az anyaságról, az influencerségről, celebségről, és a titkos projektjéről is mesélt.

Nézd meg fent a teljes videót.

*A videók felhasználása tilos!

Ezeket a különleges darabokat választotta
Hódi Pamela az otthonába:

- Szia Pamela! Feltehetünk neked néhány kérdést?
- Persze.

- Gyönyörű az otthonod. Mi benne a kedvenced?
- Nagyon cuki vagy, nagyon szépen köszönjük. A kedvencem a konyha, mivel itt töltöm a legtöbb időt, itt készülnek a finomságok a család minden tagja számára, akik imádják a főztömet.

- Mi az első dolog, amit megteszel, miután felkelsz?
- Hétköznap az első dolgom az, hogy ébresztem a gyerkőcöt, elindítom iskolába, utána már kel a kicsi, onnantól kezdve egész napos főzés, háztartás, gyerkőccel sétálás, majd megyünk Natiért.

-Mi az utolsó dolog, amit megteszel, mielőtt lefekszel?
- Bencével szoktam beszélgetni, azt nagyon-nagyon szeretem, nagyon fontosnak tartom a kommunikációt a felnőttek között, de persze a gyerekek között is, szerintem erre nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni, és ha nem alszom el, akkor egy film vagy sorozatnézés is belefér.

- Mi a kedvenc elfoglaltságotok, amikor együtt van itthon a család?
- A legtöbb időt a nappaliban töltjük. Ha ráérünk, akkor társasozunk, de a közös kis birkózást is szeretjük. A kanapén zajlik minden, ki szoktuk húzni, van itt nagy hempergés, szigorúan anya van középen természetesen, és be szoktunk kapcsolni valamilyen családi animációs filmet.

- Város vagy vidék?
- Egyértelműen vidék, ugyanis nekünk nagyon nagy álmunk volt, hogy legyen egy kertünk, és az most hála Istennek teljesült. Nagyon-nagyon szeretjük. Van egy kisebb udvarunk egy medencével, nagyon sok bulit szoktunk itthon tartani, amikor átjönnek a barátok, ezt abszolút imádjuk, és amit még én a legjobban szeretek, az a madárcsicsergés, és hogy csend van. Szerintem ez megfizethetetlen.

- Mit szeretsz legjobban Maglódban?
- Azt, hogy csendes. Itt lakik a családom, nővéremék egy utcára, anyukámék is a közelben, mamámék Gyömrőn, mindenki elérhető távolságra, és nagyon-nagyon cuki szomszédaim vannak.

- Mi a legjobb dolog az anyaságban?
- Ez nehéz kérdés. A legjobb dolog talán az - bár sok példát tudnék erre mondani - a szeretet, amit tőlük kapok, ami tiszta szívből jön, és amiért nem várnak cserébe semmit, szerintem ez a legszebb.

- Szeretnétek kistestvért?
- Nem, ez közös döntés volt, szerintem így tökéletes, hogy két egészséges kislány van a családban.

- Van valamilyen fóbiád?
- Nagyon félek a fulladástól, de nagyon bízom benne, hogy erre nem fog sor kerülni soha, illetve, ha korlátozva vagyok a mozgásomban, vagy a levegővételben.

- Van bármilyen titkos projekted, amibe bele szeretnél vágni?
- Van, és nem hiába titkos.

- Mivel kapcsolatos?
- Gyerekekkel kapcsolatos az egyik, de van Bencével is egy közös álmunk, arról beszélhetek, az egy reggeliző lenne, amit nagyon szeretnénk megvalósítani.

- Mennyi időt töltesz Instagramon?
- Fele annyit, mint azelőtt, mióta kétszeres anyuka vagyok.

- Közel 650 ezer követőd van instagramon. Milyen érzés?
- Nagyon jó érzés, ami azonban óriási felelősséggel is jár, hiszen bármit, bármit mondok, bármit közzéteszek, annak súlya van, hiszen nagyon sokan figyelik az oldalamat.

- Olvasol Instagram üzeneteket?
- Soha.

- Mi az a dolog veled kapcsolatban, amire azt mondanád, hogy bárcsak ne törődnének vele olyan sokat a követőid?
- Nincs ilyen dolog. Mindenről szoktam beszélni, ha pedig valamiről nem szeretnék beszélni, arról nem beszélek.

- Mi az a három szó, amivel jellemeznéd magad?
- Szerintem megbízható vagyok, nagyon jól tudok alkalmazkodni, szeretek jó szívvel adni, és nem várok érte cserébe semmit.

- Van valamilyen titkos képességed?
- Nincsen sajnos, de nagyon szeretném, ha lenne.

- Milyen szuper erőnek örülnél a legjobban?
- Amit nagyon kipróbálnék, ha kapnék egy órát, vagy egy napot rá, az a repülés. Szabadon repülnék, mint a madár, de szellem is szívesen lennék. Besurrannék egy-két házba... :)

- Melyik emojit használod a leggyakrabban?
- Az egyszerű mosolygósat.

- Korán kelés vagy későn fekvés?
- Egyik se. Nem szeretek korán kelni, és nem szeretek későn feküdni, 22:00 órakor tudom, hogy mennem kell aludni, egyébként másnap használhatatlan lennék.

- Filmek vagy sorozatok?
- Mindkettőt nagyon szeretem.

- Mit néztél meg legutóbb?
- A "Beugrottam" című filmet a Netflixen.

- Mit gondolsz, miért szeretnek az emberek?
- Szerintem azért, mert őszinte vagyok, és ahhoz képest, hogy most már közel tíz éve médiázom, - ezek a visszajelzések is, hogy - két lábbal a földön járok továbbra is, nem szálltam el, nem szoktam hazudozni, úgy élem az életemet, ahogy azt nektek is mutatom.

- Voltál már szégyenlős kamera előtt?
- Voltam.

- Vissza szoktad nézni magad a tévéműsorokban?
- Igen.

- Mit szeretsz a legjobban a munkádban?
- Ez nagyon összetett, nagyon sok időt igényel, amiről az emberek nem is tudnak, de amit én nagyon szeretek benne, - és ami miatt egyébként támadást is kapok - hogy megint csak reklám, meg hashtag reklám, meg hirdetés, holott jó szándékkal teszem, hiszen vannak olyan emberek, akik ki szeretnének kipróbálni egy terméket, de túl drága számukra, én azonban nagyon sok esetben olyan kedvezményeket hozok, aminek hatására már szívesebben rendelik meg maguknak vagy a családjuknak. Illetve nagyon sok új terméket is bemutatok, amik a kedvenceikké válhatnak.

- Mondj egy dolgot, amit az emberek nem tudnak rólad!
- Hogy milyen témájú könyveket olvasok.

- Mi az az étel, amit sosem tudnál megunni?
- A húslevest.

- Mit főzöl a leggyakrabban a családnak?
- Rakott kel, húsleves, főzelékek, valójában mindent. Amióta Bence a párom, a férjem, azóta kibővült a konyhai tevékenységem, sokkal több mindent kipróbálok, és nagyon szeretek sütni is.

- Ha a világon bárhol élhetnél, melyik országot választanád?
- Nem költöznék el soha. Nem élnék máshol, nem vonz, szeretem Magyarországot. Boldog vagyok itt a családommal, a barátainkkal.

- Mi volt a legkalandosabb, amit valaha csináltál?
- Amikor Izlandra elutaztam Bencével és a barátainkkal, azon belül elmentünk egy gleccsertúrára. Az nagyon izgalmas volt.

- Mi kapcsol ki a legjobban?
- Ha egyedül vagyok itthon, ami nagyon ritka, vagy Evolet alszik, akkor beállhatok a konyhába, és süthetek egy olyan süteményt, amit még soha nem készítettem el. Erre egyfajta kihívásként tekintek, de az is kikapcsol, ha alszom, vagy sorozatot nézek.

- Milyen a kedvenc randi estétek Bencével?
- Olyan nincs. Tényleg nincs.

- Mi a kedvenc időtöltésed Natival és Evolettel?
- A közös bicajozás. Amit nagyon szeretek itt vidéken, hogy csak berakom a gyerekülést Evoletnek, Nati, Bence jön mellettem, legutóbb az erdőn át egészen Gyömrőig jutottunk, azt se tudtuk, hogy merre megyünk, sár, madárcsicsergés, minden volt, én ezért élek-halok, nagyon szeretem.

- És az utolsó kérdés: hol vásároltad ezeket a gyönyörű bútorokat?
- A Marco Mobili Bútoráruházban, Veszprémben.

*A videók és az interjú felhasználása tilos!

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered