Addamscore

0 darab hozzászólás

Ha nagy Wednesday rajongó vagy, akkor tarts velem, mert most megmutatom, hogyan tudod a szobádat úgy berendezni, hogy azt még Wednesday Addams is megirigyelje.

Ehhez a lakberendezés új irányzatát, az Addamscore-t fogjuk felhasználni. Amit a gótikus és viktoriánus stílus ihletett, tehát minden jöhet, ami sötét, drámai és vintage. Az egyetlen fontos szabály, hogy ne használj élénk színeket. Ez nem azt jelenti, hogy az egész szobádat feketére kéne festeni, éppen ellenkezőleg. Válassz semleges színeket, például az itt látható árnyalatokat, és így alkoss kontrasztot a feketével. Akár az egész háló vagy kolesz szobádat kidekorálhatod a most következő tizenkét elemmel. Egy fekete függönnyel keretezett baldachinos ágy jó kiindulási pont. Amit feldobhatsz egy pókhálómintás ágyneművel, vagy ilyen puha párnákkal. Ez után mit szólnál egy kristálygömbhöz. Ez nem mellesleg a legegyszerűbb módja, hogy Addams hangulatot varázsolj a szobádba, ami ugyancsak nagy hatással van a trendre, azok ezek a jópofa kis koporsó alakú szekrények, polcok, tálcák, amiken például a sminkcuccaidat is tárolhatod. Ha a könyvek is fontos részét képezik egy addamscore stílusú szobának, főleg ha azok írója, Edgar Allan Poe, amikhez piszok jól illenek a koponya alakú könyvtámaszok. A tapétákkal azonban csak óvatosan. Nem szükséges vámpírbarlangot csinálni a szobából azáltal, hogy minden falát ilyen drámai darabbal burkolod. Elég csak egyetlen falat egy ehhez hasonló virágmotívummal, ami előtt egy fekete bársonyfotel remekül mutat. De kiemelhetsz egy falszakaszt régi fényképekkel, vagy vintage plakátokkal, főleg ha azok egy régi besárgult lapú növény vagy állathatározóból vannak. Természetesen Izéről sem feledkezhetünk meg, hiszen remek munkát végzett, így leróhatod a tiszteletedet előtte egy ilyen ékszertartóval. A csillárok és gyertyák is kötelező elemek az addamscore-ban, amiből akár ilyen gerinc alakút is választhatsz. Ugyancsak nagy változásokat érhetsz el a szobádban, ha az ágyad elé leterítesz egy ilyen műszőrme szőnyeget. Az asztalodat pedig dekorálhatod néhány szál tartósított fekete rózsával, amit akár te is elkészíthetsz.

Amivel pedig az egész enteriőrt megkoronázhatod, az egy ilyen vintage írógép, és ezek a szuper jó addamscore stílusú Marco Mobili bútorok.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered