Selyemgipsz- A folyékony tapéták új generációja

0 darab hozzászólás

Hallottál már a selyemgipszről? Ha nem, nem gond, hiszen ez egy eléggé kevéssé ismert eljárás, de ha kipróbálod, akkor elmondhatod magadról, hogy élen jársz a lakberendezésben.

Úgy is mondhatnánk, hogy ez egy olyan tapéta, ami folyékony állapotban kerül felhordásra a falra. Majd száradás után egy erős és rugalmas tapétafelületet eredményez, és ami a legjobb benne, hogy gyerekjáték a felvitele. Akár olyan felületeket is képes lefedni, melyek más módon nehezen lennének kezelhetőek. Rendkívül tartós és ellenálló, jól bírja a nedvességet és a kisebb sérüléseket. Ráadásul teljesen egyedi megjelenést lehet vele a helyiségnek kölcsönözni. Azaz a falon szinte bármilyen mintát vagy textúrát létre lehet hozni. Mozaikot, struktúr felületeket vagy akár egyedi graffiti megoldásokat is. Érdemes azonban jól átgondolni, hogy milyen márkát, színeket és formavilágot választunk, mert ha elkap bennünket a gépszíj, akár ilyen minták is születhetnek, szemben egy ilyen kreatív vagy rendkívül elegáns megoldással. Remekül lehet vele dekorálni egy étkezőt, mivel nem fakul ki, és nem veszi be a szagokat, konyhát, a nappalit, vízhatlansága miatt a fürdőszobát, és mivel ez a környezetbarát vakolat kizárólag természetes anyagokból áll, főként pamutszálakból, így gyerekszobába is ideális. Hő, hang és zajszigetelő képességét pedig akkor fogod igazán értékelni, ha a hálószobád falára kerül. Bár a selyemgipsz költségesebb megoldás, mint egy hagyományos tapéta, mivel a felhordás a gyerekjáték és számtalan későbbi problémát, köztük ezt is meg tudod vele előzni.

Összességében több pénz marad a zsebedben, amiből szuper jó Marco Mobili bútorokat tudsz vásárolni, akár már most is, a bionkban lévő linkre kattintva.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered