Selena Gomez- Rare Beauty home tour

0 darab hozzászólás

Kíváncsi vagy rá, hogy hol tölti mostanában a legtöbb idejét Selena Gomez, ha éppen nem Benny Blanco karjaiban? Vadonatúj irodájában, ami kozmetikai márkájának, a Rare Beauty-nak a főhadiszállása.

Vállalkozása nem éppen a legjobb időzítéssel indult, hiszen pont egy időre esett a koronavírusos lezárásokkal. Ráadásul egy olyan irodaépületben kapott helyet, ahol korábban egy játékfejlesztő vállalkozás merész kék és zöld színeit kellett erre a színvilágra cserélni. Ami itt történetesen egy konferenciaterem, és aminek a színei sem akármilyenek. Kiváltképp, ha a lépcsőre koncentrálsz, és amik valahonnan ismerősek lehetnek. Igen, az egyes lépcsőfokok árnyalatát a Rare Beauty folyékony arcpirosítójának a színpalettájából kölcsönözték, ami szerintem remek ötlet volt. De nem ez az egyetlen csavar a történetben. Ezek a lépcsők nem vezetnek sehova. Az iroda ugyanis egyszintes. Csupán az a funkciójuk, hogy megtörjék az előcsarnok egyhangúságát. Selena egy olyan teret szeretett volna létrehozni, ami hűen tükrözi kozmetikai márkájának szellemiségét, ami meleg és barátságos, éppen ezért a púder árnyalatú előcsarnokban, és a társalgóban is bársony és buklé szövetű kerekded bútorokat találunk. Mint amilyen ez a bordó kanapé is Selena irodájának egyik sarkában, ahonnan az otthonosság jegyében nem hiányozhatnak a párnák és a takarók sem. A hangulatos textúrákat azzal is fokozták, hogy szinte minden falat puha függönyökkel takartak még a kiállító polcok mögött is. És az általában alkalmazott irodai világítással ellentétben sokféle fényforrást használtak. Többek között ettől lett Selena irodája ilyen mesés. Ide belépve a vendégeket egy bekeretezett nyílt levél fogadja a falon, mely tulajdonképpen Selena hitvallása. Kiállított sminktermékei mellett azt is láthatod, hogyan készülnek el a hozzájuk tartozó neszeszerek. De van itt frissítősarok speciális italajánlásokkal, és még egy játékautomata is, mert Selena gondosan ügyel alkalmazottai lelki egészségére és ösztönzi őket a munka mellett a játékra és a meditációra is.

Ha neked is tetszik új irodája, és szeretnéd az otthonodat hozzá hasonlóan kialakítani, akkor van egy jó hírem, a legtöbb ülőgarnitúránkat te is kérheted a Selena által úgy imádott Teddy bútorszövetünkkel.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered