Ők a legnépszerűbb AI INFLUENSZEREK

0 darab hozzászólás

Tudod, hogy mi a közös ebben a négy nőben? Hogy míg Bella Hadid igen, addig Lil Miquela, Alba Renai, Aitana López és Bíró Ada nem létezik.

Bár az egyik legelső és leghíresebb AI által generált 19 éves influenszer vonásai, míg látható, hogy nem hús-vér ember. Így is fel tud mutatni 2,6 millió követőt. És olyan luxuscégek reklámjaiban jelenik meg, mint amilyen a Prada vagy a BMW. Ám erről a 24 éves madridi tartalomkészítőről, aki az utazás, a belsőépítészet és a divat iránti szenvedélyének megosztásával már 12 ezer követőt szerzett magának, és nemrég részt vett egy díjátadó gálán is, na róla már nem mondanád meg, hogy nem anya szülte. Nem beszélve vetélytársnőjéről, Aitana Lópezről, aki a közösségi platformján közzétett életképein olykor edzésen van, máskor utazik, vagy éppen jól megérdemelt pihenését tölti. Miközben 10.000 eurót is megkeres havonta, hála a 306.000 követőjének, akinek magyar megfelelője Bíró Ada személyében már hozzánk is megérkezett a köztévébe. És mostantól a Delta című tudományos ismeretterjesztő műsorban lesz rendszeresen látható. S bár létrehozásának körülménye üzleti titok. Vélhetően abban különbözik sok más társától, hogy mozdulatai és gesztusai valós időben generáltak. És akinek már saját Facebook oldala is van, ahonnan tudhatjuk róla, hogy imád kirándulni, szenvedélye a munkája, ezek szerint neki is ügyelnie kell az alakjára, és megrögzött könyvmoly, akit néhány néző gyanútlanul már randevúra is hívott. Nem sejtve, hogy vele maximum virtuálisan futhat össze például a Marco Mobili parkolójában.

Te azonban ezt a valóságban is megteheted, mert áruházunkról ezt a fényképet vele ellentétben nem az AI generálta. És ahova most, vétek lenne nem ellátogatnod, mert Tavaszi Felújító Napjainkon olyan akciókkal várunk, amit kár lenne kihagynod. Ha a virtuális valóság helyett igazi élményekre vágysz, akkor gyere el hozzánk Veszprémbe, és győződj meg a saját szemeddel arról, hogy nem akármilyen áruház vagyunk.

Hozzászólás írása

Minden hozzászólást jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.
You have successfully subscribed!
This email has been registered